10.12.2017, 16:09 UTC
Linia do Jgpz E.100: Moja propozycja tylko, nie musisz się zgodzić: 1 perka, wszyscy Braterstwo Broni, 2 perka, dowódca-żarówa, celowniczy-snajper lub strzał z biodra, kierowca-Hamowanie sprzęgłem, radiooperator (jeśli jest)-Rozeznanie w sytuacji, ładowniczy-Zastrzyk adrenaliny; 3 perka-wszyscy kamuflaż lub naprawa (ja wolę naprawę, bardziej pod trolling, ktoś ci gąskę zdejmuje i chce objeżdżać, a ty w 5-7 sek je łatasz i gościa namierzasz), 4 perka-to czego nie wybrałeś przy 3-ciej, 5 perka-dojdziesz tak daleko?
Linia do Grille 15: Nie mam tej linii, ale tak bym ją zrobił; 1 perka, żarówa na dowódcy, reszta kamuflaż, 2 perka: dowódca-kamuflaż, celowniczy-snajper lub strzał z biodra, kierowca-Jazda terenowa, radiooperator (jeśli jest)-Rozeznanie w sytuacji, ładowniczy-bezpieczne magazynowanie (czołgi z tej linii są miękkie i warto do nich walić z odłamkowo-burzących, stąd taki wybór), 3 perka, wszyscy braterstwo broni (dopiero!), 4 perka - dowódca-zwiad, celowniczy-to czego nie wybrałeś w perce 2-giej, kierowca-Gładka jazda, radiooperator-cokolwiekbomaresztęperkówdoniczego, ładowniczy-Zastrzyk adrenaliny lub Intuicja
Zaznaczam, że to moje zdanie i nie trzeba się z nim zgadzać.
Linia do Grille 15: Nie mam tej linii, ale tak bym ją zrobił; 1 perka, żarówa na dowódcy, reszta kamuflaż, 2 perka: dowódca-kamuflaż, celowniczy-snajper lub strzał z biodra, kierowca-Jazda terenowa, radiooperator (jeśli jest)-Rozeznanie w sytuacji, ładowniczy-bezpieczne magazynowanie (czołgi z tej linii są miękkie i warto do nich walić z odłamkowo-burzących, stąd taki wybór), 3 perka, wszyscy braterstwo broni (dopiero!), 4 perka - dowódca-zwiad, celowniczy-to czego nie wybrałeś w perce 2-giej, kierowca-Gładka jazda, radiooperator-cokolwiekbomaresztęperkówdoniczego, ładowniczy-Zastrzyk adrenaliny lub Intuicja
Zaznaczam, że to moje zdanie i nie trzeba się z nim zgadzać.

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
Spoiler![[Obrazek: 84385.jpg?1742401934]](https://inara.cz/data/sig/84/84385.jpg?1742401934)