06.12.2017, 16:51 UTC
(06.12.2017, 16:47 UTC)Maroks napisał(a): Hej. To znowu ja. Miałem się nie odzywać wcześniej niż kiedy zdobędę Anacondę i będę bliski rangi Elite w eksploracji. Powiem tylko że dobrze mi idzie. Nabiłem dwie rangi w eksploracji (niby mało ale gram tylko w weekandy) i prawie mnie stać na cobrę mk 3. Pytanie. Na jakich stacjach mogę znaleźć lepsze skanery do haulera oraz wyjaśnicie mi o co chodzi w tych USS'ach? Nie mam dostępu do przewodnika po nich a moja angielszczyzna jest słaba więc średnio rozumiem te anglojęzycze fora. Raz natrafiłem na grupę statków. Ale czy jest w nich coś więcej oprócz pirackich statków? Odmeldowuję się. Postaram się wam więcej nie zawracać gitary. Do zobaczenia ze mną i moją przyszłą Anacondą.
Skanery znajdziesz na stacjach z ekonomią High Tech. Odfiltruj sobie mapę na typ ekonomii i szukaj systemów z dużą populacją.
USS - Unidentified Signal Sources, czyli Źródła Niezidentyfikowanych Sygnałów, to miejscówki, w których można znaleźć np. rozbite statki i towar do pozbierania (który czasem okazuje się podpuchą piratów), walczące ze sobą statki, pilota w potrzebie (np. brakuje mu paliwa), czasami znajdziesz tam też obcych.
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki!
:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki!
:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)