06.11.2017, 20:02 UTC
(06.11.2017, 17:56 UTC)kris750PL napisał(a): Mam taką prośbę o odpowiedźKontrolery nie są nijak wspierane przez Elite, używasz tylko gogli.
jak to jest z tymi kontrolerami czy one zastępują myszkę np. w elite dangerous? Czy też np. w elite nie korzysta się z kontrolerów ruchu do oculusa w ogóle i jeśli nie, to czy można wykorzystać tą kamerkę od kontrolerów, jako 3-cią kamerę (montowaną za fotelem) - aby wspierała obrót o pełne 180st.
U mnie dwie kamerki wystarczają do wszystkiego włączając w to obracanie się dookoła. Problemy się zdarzają na przykład jak strzelasz z łuku, jesteś obrócony tyłem do kamer i masz ręce tak, że zasłaniasz kamery i wtedy by się kamera z tyłu przydała, ilość takich aplikacji jest tak mała, że mi się na razie nie chce bawić z trzecią kamerką, spokojnie mi wystarczają dwie do wszystkiego.
Do samej Elity tudzież gier podobnych (samochody, samoloty) nie ma żadnego sensu kupować trzeciej kamery. Jest też sprawa USB3, ja mam dość dobrą płytę ale na moje oko bym musiał dokupić dodatkowy kontroler USB3 żeby to pociągnął i mi się nie chce.
Nie ma żadnej trzeciej kamerki od kontrolerów, te dwie co są w zestawie obsługują całość.

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)