19.10.2017, 13:29 UTC
(19.10.2017, 13:10 UTC)DzierzbaHyperion napisał(a): Hej, z tej strony Adam, pozdrawiam z Trójmiasta!
Zainteresowałem się Elite po wpisach Alexy78 na PPE.pl i w końcu nadszedł dzień na zakup własnej kopii na PS4 - trochę się zmartwiłem małą populacją pilotów, ale mam nadzieje, że tutaj znajdę swój kąt we wszechświecie.Na razie latam gołą Cobrą, poznaję grę i wykonuję misje z transportem. Z mojej strony małe pytanie - czy na wersji PS4, aby spotkać kolegów także mam lecieć do podanego układu? Z tego co widzę znajduje się on 20 000 Ly ode mnie i szczerze mówiąc perspektywa takiej podróży mnie przeraża.
o7
Witaj. O który układ Ci chodzi? 20000 LY to brzmi jak przestrzeń wokół Colonii, gdzie znajduje się nasz system Kopernik, ale nasz główny system domowy to HR 8444 - zerknij tutaj: http://thewingedhussars.com/showthread.php?tid=3137
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki!
:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki!
:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
Na razie latam gołą Cobrą, poznaję grę i wykonuję misje z transportem. Z mojej strony małe pytanie - czy na wersji PS4, aby spotkać kolegów także mam lecieć do podanego układu? Z tego co widzę znajduje się on 20 000 Ly ode mnie i szczerze mówiąc perspektywa takiej podróży mnie przeraża.