05.10.2017, 10:33 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.10.2017, 10:34 UTC przez Yautja.)
W przyszłym roku na przełomie lipca i sierpnia wybieram się na "objazd Bałtyku" - Litwa, Łotwa, Estonia, Rosja, Norwegia (Nordkapp), Szwecja, Dania (przejazd mostem Malmo-Kopenhaga), Niemcy i do domu. Dokładniejsze plany się tworzą. Ktoś chętny? Na razie mam chętnego jednego Anglika i jednego Holendra (na nowych Afrykach) i parę znajomych z Krakowa (Kawasaki Zephyr
). Zbieram ochotników wcześnie, bo z doświadczenia wiem, że jak przychodzi co do czego, to jadę sam. Zwłaszcza, że jak w większości moich wycieczek, celuję w około miesiąc trwania eskapady. Para na Zephyrze da radę na tzw. "szybkich szutrach", ale i tak pewnie będę musiał znaleźć dwa warianty trasy na niektórych odcinkach - zabawowy i asfalt 
Ostatecznych potwierdzeń będę oczekiwał pewnie w okolicach początku czerwca, jak się zacznie załatwianie wiz rosyjskich.
). Zbieram ochotników wcześnie, bo z doświadczenia wiem, że jak przychodzi co do czego, to jadę sam. Zwłaszcza, że jak w większości moich wycieczek, celuję w około miesiąc trwania eskapady. Para na Zephyrze da radę na tzw. "szybkich szutrach", ale i tak pewnie będę musiał znaleźć dwa warianty trasy na niektórych odcinkach - zabawowy i asfalt 
Ostatecznych potwierdzeń będę oczekiwał pewnie w okolicach początku czerwca, jak się zacznie załatwianie wiz rosyjskich.
Star Citizen kod referencyjny: STAR-7T7J-3QFX
YT: Obywatel Yautja - YouTube
YT: Obywatel Yautja - YouTube

.png)
.png)
.png)
.png)

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)