(10.09.2017, 18:33 UTC)Yata_PL napisał(a):(10.09.2017, 18:18 UTC)Pajk napisał(a): A to jeszcze nie odpisali, może w weekendy lenie nie pracują?
O samą dodatkową podstawkę też pytałem, możesz też skrobnąć do nich - podejrzewam, że nie będzie problemu - gościu z recenzji pisał, że są bardzo pomocni i elastyczni.
W recenzji jest ta podstawka ale troche zbyt duzo z niej wystaje , skrobne do nich
http://i.imgur.com/uurywH2.jpg
Gościu pisał o "small plate", czyli czymś takim, do czego można przykręcić joystick od warthoga po odkręceniu podstawy. Właśnie pytałem o cenę tego dodatku.
(10.09.2017, 18:33 UTC)Kyokushin napisał(a): Przyznam szczerze - 3 lata intensywnego użytkowania - tyle mój x52 pro wytrzymał, były co prawda awarie, lutowałem kabelki bo pękały, ale nie miałem nigdy dżoja, który by przelatał ok 3000 godzin, i dalej hulał.
Też miałem przez chwilę pomysł samodzielnej naprawy mojego X55 - podobno jakiś smar na taśmie itd., ale ponieważ był na gwarancji, oddałem go do naprawy i w zamian dostałem kasę zamiast naprawianego lub drugiego Saiteka. Jedynym wyjściem był Warthog.

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)