28.06.2017, 13:41 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.06.2017, 14:12 UTC przez ShinzoSin.)
Tak patrzę na ten spektogram i kminię. Ostatnio jak mieliśmy do czynienia ze spectogramem to te symbole z kresek to był chyba kod ósemkowy bo binarnie potrzeba jedynie trzech symboli by zakodować liczbę od 1-8. Zatem czytając od lewej mamy 1, 2, 3. Czyli najpierw powinniśmy się kierować UA potem UL potem UP.
O ile co do powyższego nie mam wątpliwiści to od teraz zgaduję.
Wiem że UP wskazywał i tranamitował na Merope. Ktoś może sprawdzić czy ten system przy rysunku UP to faktycznie Merope?
UA też znajdowaliśmy w jakimś tam promieniu od Merope. Zatem lewy diagram to może mapa galaktyki z zaznaczonymi kluczowymi systemami?
Pytanie jak interpretować UL?
Tyle ode mnie.
Dla referencji:
Edit
Inna sprawa że rysunek po lewej to może być jakaś molekuła jak wcześniej. Albo kilka pierwiastków, może skład atmosfery? Wtedy naprowadziło to ludzi na światy z amoniakową atmosferą. Jest tu ktoś oblatany w chemii?
O ile co do powyższego nie mam wątpliwiści to od teraz zgaduję.
Wiem że UP wskazywał i tranamitował na Merope. Ktoś może sprawdzić czy ten system przy rysunku UP to faktycznie Merope?
UA też znajdowaliśmy w jakimś tam promieniu od Merope. Zatem lewy diagram to może mapa galaktyki z zaznaczonymi kluczowymi systemami?
Pytanie jak interpretować UL?
Tyle ode mnie.
Dla referencji:
Edit
Inna sprawa że rysunek po lewej to może być jakaś molekuła jak wcześniej. Albo kilka pierwiastków, może skład atmosfery? Wtedy naprowadziło to ludzi na światy z amoniakową atmosferą. Jest tu ktoś oblatany w chemii?

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
Spoiler![[Obrazek: 1PnvUK6.jpg]](http://i.imgur.com/1PnvUK6.jpg)