15.06.2017, 12:59 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.06.2017, 13:01 UTC przez Mathias Shallowgrave.)
(15.06.2017, 12:51 UTC)Hammerheart napisał(a): Przewiduję, że niczego nowego nie wymyślą i pójdą drogą innych MMO.
Osobiście mam nadzieję, że będą to mikropłatności.
Wolę wydać te 50 funtów na pierdoły typu kolorowe lasery, body kity, wodotryski niż na patch jako taki.
A gdyby zaczęli sprzedawać systemy pod własne frakcje... łohoho
Też nie spodziewam się kombinacji - zakombinowali już z tymi sezonami i nie wyszło im to na dobre, a jeszcze z tego co pamiętam (ale nie jestem na 100% pewien), Braben chyba mówił wręcz o "uproszczeniu modelu płatności" - stąd też te moje spekulacje o płaceniu za każdy patch osobno. Płacisz za to, co dostajesz i tyle - ni mniej ni więcej.
Co do mikropłatności - te już przecież są. Podejrzewam, żeby gdyby chcieli zrobić z nich główne źródło utrzymania Elite, musieliby mocno podnieść ich ceny, a to byłoby PR-owe samobójstwo, szczególnie, że jakiś czas temu te ceny właśnie obniżyli, bo społeczność narzekała, że za drogo

P.S. Tam wyżej napisałem "rozpowszechnianiu fałszywych informacji" - miałem na myśli "niepotwierdzonych". Fałszywych trochę źle zabrzmiało - tak że przepraszam, źle się wyraziłem.
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki!
:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki!
:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)