04.05.2017, 05:45 UTC
Kurcze, to EDDiscovery takie rzeczy potrafi? Mam zainstalowany, ale nie używam....
Co do wyznaczania "ekosfery", a przede wszystkim wyjątków od niej - wiele obiektów ma dość.... ekstrawaganckie dane, np absurdalną temperaturę lub niebotyczne ciążenie.
Oczywiście, oceniamy po innych danych, tj odległości od gwiazdy(i co to za gwiazda), masa itd.
Wydaje się, że StellarForge(czy jak się to tam nazywa) dobre babole robi(robił, podczas generowania systemów).
I chyba w tych babolach szansę na np ELW orbitujące wokół gazowego giganta.
Tak czy inaczej - Arnul, Twoje podejście do eksploracji sprawia że aż chce się ruszyć w nieznane.
Muszę jedynie dopieścić Trampa(moja ekplo-Konda) i lecę.
Baton - jako nastolatek trochę się interesowałem astronomią....
Za to posiadam drugi stopień muzykalności.
Pierwszy stopień muzykalności - słuchacz wie, czy grają czy nie grają.
Drugi stopień muzykalności - słuchacz wie czy grają, czy nie grają - a do tego wie, czy mu się podoba, czy nie.
Co do wyznaczania "ekosfery", a przede wszystkim wyjątków od niej - wiele obiektów ma dość.... ekstrawaganckie dane, np absurdalną temperaturę lub niebotyczne ciążenie.
Oczywiście, oceniamy po innych danych, tj odległości od gwiazdy(i co to za gwiazda), masa itd.
Wydaje się, że StellarForge(czy jak się to tam nazywa) dobre babole robi(robił, podczas generowania systemów).
I chyba w tych babolach szansę na np ELW orbitujące wokół gazowego giganta.
Tak czy inaczej - Arnul, Twoje podejście do eksploracji sprawia że aż chce się ruszyć w nieznane.
Muszę jedynie dopieścić Trampa(moja ekplo-Konda) i lecę.
Baton - jako nastolatek trochę się interesowałem astronomią....
Za to posiadam drugi stopień muzykalności.
Pierwszy stopień muzykalności - słuchacz wie, czy grają czy nie grają.
Drugi stopień muzykalności - słuchacz wie czy grają, czy nie grają - a do tego wie, czy mu się podoba, czy nie.