01.05.2017, 22:09 UTC
(01.05.2017, 19:32 UTC)SEBA312 napisał(a): Latamy osobno, ale wyznaczamy sobie wspólny system docelowy co kilka tysięcy lat świetlnych. W takim systemie grupujemy się w skrzydło , żeby łatwiej było się znaleźć i udajemy się na piknik połączony z sesją zdjęciową. Jeśli któryś z nas znajdzie coś fajnego, a jesteśmy niedaleko od siebie to się zmawiamy i robimy fotki.
![]()
Wczoraj np znalazłem Eatrh like'a zeskanowałem go i poprosiłem Dioxa żeby wpadł na wspólne foto. Byliśmy w skrzydle i Diox, po dotarciu do mojego systemu nie mógł nic zeskanować. To chyba był bug, bo po przelogowaniu do menu i z powrotem do gry problem zniknął.
Tak to bug. Ja latam teraz tez z kolega na ekspedycji aly my wspolnie systemy skanujemy. Czasem w trojke. Trzeba w miare rownoczesnie wskoczyc w system bo jak nie to pilot spozniony za bardzo ma takie problemy. Czasem na mapie systemu planety robia sie czarne jak dzuiry i wtedy tez zakluca pokazywania czy ktos juz odkryl dany obiekt czy nie.

. Jeśli któryś z nas znajdzie coś fajnego, a jesteśmy niedaleko od siebie to się zmawiamy i robimy fotki.