21.04.2017, 00:04 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.04.2017, 00:04 UTC przez Mathias Shallowgrave.)
Wypadałoby zacząć 
Z tej strony Przemek, mam na karku 37 zim i od 15 lat mieszkam w Wielkiej Brytanii. Pracuję w branży IT (szeroko pojęty applicataion support i system administration), a w wolnych chwilach... czytam książki, oglądam filmy, jeżdżę na rowerze, gram na djembe, czasami stworzę jakąś muzę i napiszę opowiadanie lub wiersz. Ostatnio jednak większość mojego wolnego czasu pochłania Elite i ogarnianie zgrai Husarzy - czyli polskiego klanu Elite, na którego forum macie przyjemność się znajdować
Lubię placki. Ziemniaczane. Ze śmietaną!

Z tej strony Przemek, mam na karku 37 zim i od 15 lat mieszkam w Wielkiej Brytanii. Pracuję w branży IT (szeroko pojęty applicataion support i system administration), a w wolnych chwilach... czytam książki, oglądam filmy, jeżdżę na rowerze, gram na djembe, czasami stworzę jakąś muzę i napiszę opowiadanie lub wiersz. Ostatnio jednak większość mojego wolnego czasu pochłania Elite i ogarnianie zgrai Husarzy - czyli polskiego klanu Elite, na którego forum macie przyjemność się znajdować

Lubię placki. Ziemniaczane. Ze śmietaną!
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki!
:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki!
:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)