29.03.2017, 17:22 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.03.2017, 17:24 UTC przez Fenyl de Lechia.)
(29.03.2017, 15:00 UTC)Xeonary napisał(a): To jest złe podejście. Jak chcą sprawić żeby gracz sam na siebie zarobił i nauczył się grać to niech zrobią, prawdziwy tutorial, taki na kilka godzin z NPCem który do Ciebie mówi i Cie szkoli, z ciągłością - taką mini kampanie szkoleniową. To jest mydlenie oczu. Niech każdy sam sobie decyduje czy chce grindować czy woli zarobić łatwiej z kumplem...
Jak lubisz być prowadzony za rączkę to być może jest to dla Ciebie rozwiązanie, ale mi się ono nie podoba. Nie potrzebuję kolejnego tutoriala prowadzącego mnie przez wszystko jak półmózga. Dla mnie cały urok Elity polegał na tym, że woziłem ryby dopóki nie wyczaiłem lepszych tras handlowych, wyposażałem statki tak, że teraz zostałbym wyśmiany i powoli uczyłem się tego sam. Zajmowało to czas, oczywiście, ale biorąc pod uwagę, że Elite to nie jest gra, w której producenci mówią: "jest u nas 60h gameplayu", zarzut sztucznego wydłużania gry jest wyjątkowo nietrafiony.
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)