18.01.2017, 10:05 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.04.2017, 12:34 UTC przez Mathias Shallowgrave.)
Proszę, tutaj w najciemnieszym Korytarzu Maskelyne Vision śmiało możecie wszyscy wykłócać się na temat Solo, Open, PVP i PVE.
Ja nie chcę tych tematów widzieć NIGDZIE INDZIEJ na forum.
:EDIT:
Zgodnie z PW, które poszło do każdego:
Ja nie chcę tych tematów widzieć NIGDZIE INDZIEJ na forum.
:EDIT:
Zgodnie z PW, które poszło do każdego:
Cytat:To jest wiadomość masowa, proszę na nią nie odpisywać.
Ponieważ zaledwie 2 dni od mojego posta, w którym pisałem, że jednym z powodów mojego zniechęcenia do zajmowania się Husarią jest ciągła kłótnia o Open, Solo, PVP i PVE, oraz offtopowanie, zajęło Wam, aby znowu zaspamować 4 wątki tymi tematami, stworzyłem wszystkim chętnym do odbijania piłeczki w nieskończoność ten oto wątek, zlokalizowany w najciemniejszym korytarzu Maskelyne Vision: http://thewingedhussars.com/showthread.php?tid=2493
Tam możecie dyskutować do woli. Nie chcę więcej widzieć w żadnym innym wątku na forum dyskusji na te idiotyczne tematy. Będę to od teraz traktował, jak najgorszy SPAM, bo jedyny efekt, jaki ta dyskusja przynosi, to podział naszej (i nie tylko) społeczności.
Uczciwie ostrzegam, będę BEZLITOSNY w rozdawaniu ostrzeżeń za poruszanie tych głupich tematów gdziekolwiek indziej.
Przypominam też - nie odpisujcie na tę wiadomość, nie jestem zainteresowany.
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki!
:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki!
:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)