10.12.2016, 11:34 UTC
(10.12.2016, 02:55 UTC)Sopel Krol napisał(a): Nie ma takiego obowiązkuFajnie jest sie zgadzać ale nie zawsze sie da. Z tego co wiem chyba masz konsole i przypuszczam ze czujesz się po części konsolowym graczem. Ja od razu przeskoczyłem z Amigi 500 na peceta. Na konsolach nigdy nie miałem w co grac. Choćbym się upierał to zawsze były dla mnie grową pustynią. Jak widzę jakiś poważniejszy produkt który mógł by byc fajny lub o niebo lepszy to po prostu znajdzie sie w nim z reguły coś konsolowego co irytuje. Po prostu nie wyobrażam sobie konsolowca grajacego w gry paradoxu. Za to widze go grającego w jakies strzelanki. Stad widząc kolejne wydanie elite na konsoli widze kierunek strzelanka zamiast kierunku space sim. Wyobraź sobie statek większy niz korweta który naturalnie zacznie wymagać sterowania z poziomu dowodcy nie pilota. Jak podejdzie do tego konsolowiec? Jak to wprowadzić by goscie z padem byli w stanie działać na ekranie taktycznym? Ilu z nich da rade mentalnie przeskoczyć na strategie? Kupił sobie gre w której mógł sobie postrzelać a tu odmiana na jakas gre taktyczną. Fuuuj.
Moje podejscie do komplikacji gry. Wlatuje do stacji otwieram rozmowe z przedstawicielem frakcji ustalamy co mają, co mogę dla nich zrobic, możemy sie potargować o cel misji i opłatę. Podejście uproszczone masz 6 misji kliknij która bierzesz. Możesz przyjąć 20.
I znowu: opinie, a nie fakty. Jajecznica z cebulą jest oohydna, a wszyscy którzy ją jedzą są idiotami. Tak właśnie jest. Nie przekonasz mnie że jest inaczej, bo tak właśnie jest, ja to wiem na pewno.
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki!
:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki!
:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
Fajnie jest sie zgadzać ale nie zawsze sie da. Z tego co wiem chyba masz konsole i przypuszczam ze czujesz się po części konsolowym graczem. Ja od razu przeskoczyłem z Amigi 500 na peceta. Na konsolach nigdy nie miałem w co grac. Choćbym się upierał to zawsze były dla mnie grową pustynią. Jak widzę jakiś poważniejszy produkt który mógł by byc fajny lub o niebo lepszy to po prostu znajdzie sie w nim z reguły coś konsolowego co irytuje. Po prostu nie wyobrażam sobie konsolowca grajacego w gry paradoxu. Za to widze go grającego w jakies strzelanki. Stad widząc kolejne wydanie elite na konsoli widze kierunek strzelanka zamiast kierunku space sim. Wyobraź sobie statek większy niz korweta który naturalnie zacznie wymagać sterowania z poziomu dowodcy nie pilota. Jak podejdzie do tego konsolowiec? Jak to wprowadzić by goscie z padem byli w stanie działać na ekranie taktycznym? Ilu z nich da rade mentalnie przeskoczyć na strategie? Kupił sobie gre w której mógł sobie postrzelać a tu odmiana na jakas gre taktyczną. Fuuuj.