09.12.2016, 09:13 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.12.2016, 09:17 UTC przez Mathias Shallowgrave.)
Dobra, otwieram tę puszkę Pandory, bo w wątkach, z których pochodzą cytaty robi się offtop.
Na forum padły takie oto wypowiedzi:
Było jeszcze stwierdzenie, że "pecetowcy to badziej dojrzali gracze niż kosolowcy", ale nie mogę go znaleźć.
Jakie jest Wasze zdanie na ten temat?
Na forum padły takie oto wypowiedzi:
(08.12.2016, 22:37 UTC)Sopel Krol napisał(a): Fakt ze poszli po bandzie. Jest to dalsza konsolizacja gry co praktycznie oznacza ze gra bedzie uproszczana, w koncu bedzie musiala byc zjadliwa dla konsolowcow. A to mi się nie podoba.
(08.12.2016, 22:48 UTC)Sopel Krol napisał(a): Logiczne wnioskowanie. Jeśli coś jest na konsole to traci na jakości. Taka zasada.
(09.12.2016, 02:29 UTC)Sopel Krol napisał(a): Tu nie chodzi o grafikę ale o możliwa zawartość gry. Jakos nie widzę tego by na konsole garneli sie z dodaniem tabelkowego zarządzania frakcją. Ekonomii wraz z narzędziami odpowiednimi do nich. Rozsądnego rynku wraz z narzędziami. Rozsadnego czytaj zaawansowanego systemu zarządzania NPC. Musi byc prosto aby dzieci na konsolach dały rade i podrecznie aby dalo się tym sterować z pada. W tym problem. Nawet jak bedziesz chciał ubrac avatara to dostaniesz menu rodem ze skyrim. Konsole wymuszają uproszczenia. Konsole też wymuszają rzadkie patche. Bo za kazdy patch musisz na konsoli zaplacic przy jego .... jak to sie zwie.... certyfikowaniu. Ot na PC walisz bety a na konsole puszczasz produkt. Wiec piszesz gre na PC aby na konsole była gotowa. Masz efekt na PC pół roku poślizgu bo robią wersje konsolową. Widoczniej bardziej sie opłac niż zgarnac po 40 funtow od PC za nowy sezon. W koncu i tak sprzedało się sporo season pasów.
Było jeszcze stwierdzenie, że "pecetowcy to badziej dojrzali gracze niż kosolowcy", ale nie mogę go znaleźć.
Jakie jest Wasze zdanie na ten temat?
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki!
:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki!
:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)