27.10.2016, 15:15 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.10.2016, 15:17 UTC przez Mathias Shallowgrave.)
(27.10.2016, 15:09 UTC)ShinzoSin napisał(a): Jasne że sytuacja zaczyna być kuriozalna gdy zrobi się w grze 90% questów i faktycznie jest się głową wszykich gildii w grze. Ale to wynika ze specyfiki tej serii i jakoś ludzie się z tym pogodzili chyba. Nie wiem czy bym chciał żeby zaangażowanie się w którąś z gildii blokowało resztę. Żeby zeksplorować wszystkie questy trzeba by było zakładać nową postać, a to by sprawiło, że sporo z main questa by się oglądało w kółko i w kółko, a to nie byłoby fajne.
Tutaj się akurat nie zgodzę, ale to subiektywna opinia. Ja po prostu faktycznie odgrywam postać w takich grach jak Skyrim i kiedy gram mroczną elfką, która zostaje szefem Mrocznego Bractwa, to za cholerę mi nie pasuje fabularnie, że ona nagle idzie do Winterhold i zostaje studentem magii, wykonując brudną robotę (przynieś-podaj-pozamiataj) dla magów-bufonów

Dla mnie grywalność serii TES polega właśnie na tym, że można sobie stworzyć kilka postaci, z których każda robi inną ścieżkę fabularną, a fun z faktycznego RPG jest tym większy im bardziej udziwnioną postać sobie stworzę i staram się grać, trzymając się założeń tej postani (np. mag-pacyfista, złodziej, który okrada tylko imperialnych, redguard, który nienawidzi mrocznych elfów i atakuje ich, jeśli tylko ma okazję
to jest dla mnie prawdziwe RPG!).A co do powtarzalności początku gry i głównej misji... KLIK!
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki!
:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki!
:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)