12.10.2016, 12:15 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.10.2016, 14:12 UTC przez Mathias Shallowgrave.)
Wróćłem do gry! I oczywiście nie mogłem nie sprawdzić czy są jakieś nowe mody
Dopiero je testuję, tak że używacie na własną odpowiedzialność
1. Low Flight teraz ma opcję unoszenia się w powietrzu (hover) i nurkowania pod wodą (testowałem - wrócił stary bug z katapultą; napisałem na Nexusie, czekam na odpowiedź - chwilowo odinstalowałem)
2. UPclose - NPC HD NORMALS - bardziej szczegółowe normal maps NPC-ów (przetesowałem - polecam!)
3. Atmospheric Weather Effects - dodaje efekty atmosferyczne podczas lotu (burze itp., które do tej pory były widoczne jedynie jeśli wysiadło się ze statku). (przetesowałem - polecam!)
4. Moving Clouds from Space - animacja poruszających się chmur w atmosferze, widzialną z kosmosu. Do tej pory chmury były statyczne. 4 różne prędkości, ja na razie testuję 25%. (przetesowałem, 25% jest najbardziej w rzeczy samej najlepszę opcją IMO - polecam!)
5. LandPad Texture Pack - lepsze tekstury dla landing padów: (przetesowałem - polecam!)
6. LEGAL WINDOW TINT - sprawia, że kokpity z zewnątrz są lekko przezroczyste, CZEKAŁEM NA TO!!!
To tyle
Na razie testuję powyższe, mam jeszcze kilka nowych modów na oku, ale co za dużo...
::EDIT::
I jeszcze pełna lista modów, których aktualnie używam:
Dopiero je testuję, tak że używacie na własną odpowiedzialność

1. Low Flight teraz ma opcję unoszenia się w powietrzu (hover) i nurkowania pod wodą (testowałem - wrócił stary bug z katapultą; napisałem na Nexusie, czekam na odpowiedź - chwilowo odinstalowałem)
2. UPclose - NPC HD NORMALS - bardziej szczegółowe normal maps NPC-ów (przetesowałem - polecam!)
3. Atmospheric Weather Effects - dodaje efekty atmosferyczne podczas lotu (burze itp., które do tej pory były widoczne jedynie jeśli wysiadło się ze statku). (przetesowałem - polecam!)
4. Moving Clouds from Space - animacja poruszających się chmur w atmosferze, widzialną z kosmosu. Do tej pory chmury były statyczne. 4 różne prędkości, ja na razie testuję 25%. (przetesowałem, 25% jest najbardziej w rzeczy samej najlepszę opcją IMO - polecam!)
5. LandPad Texture Pack - lepsze tekstury dla landing padów: (przetesowałem - polecam!)
6. LEGAL WINDOW TINT - sprawia, że kokpity z zewnątrz są lekko przezroczyste, CZEKAŁEM NA TO!!!
To tyle

Na razie testuję powyższe, mam jeszcze kilka nowych modów na oku, ale co za dużo...
::EDIT::
I jeszcze pełna lista modów, których aktualnie używam:
- Atmospheric Weather Effects
- Blue Traderoutes
- Clean-Icons
- DEEP SPACE
- Fast Intro Screen
- Hard Hits by Cosmonoid
- HDCrystals
- HQ-Smoke-Fog-Cloud-Rain-Effects
- LandPads
- Legal-Window-Tint
- LowFlight by Hytek-80-2-0.zip
- Moving clouds from space
- MultiToolHUDrevamped
- NMSE
- NoHUD
- NoStrangeHeavyAirParticles
- Quiter Cockpit
- ShutUp
- SW Water Mod
- Virakotxa's UPclose
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki!
:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki!
:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
Spoiler![[Obrazek: 275-4-1474892586.jpg]](https://staticdelivery.nexusmods.com/mods/1634/images/275-4-1474892586.jpg)
![[Obrazek: 133-0-1472568296.jpg]](https://staticdelivery.nexusmods.com/mods/1634/images/133-0-1472568296.jpg)