11.10.2016, 07:14 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.10.2016, 07:16 UTC przez Philip Blaine.)
I dlatego ten temat jest super. Przypominacie o masie naprawdę pięknych gier - sam o niejednym tytule po prostu zapomniałem, chociaż kiedyś zawzięcie się w niego grało.
@szarik: dzięki Ci wielkie za info o tym modzie do Deus Exa! Dałeś właśnie idealny powód, aby ponownie w niego zagrać!
Seba wspomniał Mechwarriory, które były cudne (czasami pogrywam jedyną po nich spuściznę - w Mechwarriora Online (HAWKEN do mnie nie przemawia..), głównie przez sentyment do tych realiów, i możliwości gry modelami, które pamiętam z planszowego jeszcze Battletecha (choćby Archer, Griffin, Marauder, Warhammer, Battlemaster, ech...
)
A czy fani mechów pamiętają starego dobrego Earthsiege'a? Ja szczególnie w dwójkę zagrywałem się godzinami - ile to było frajdy, szczególnie, że poza walki "Herkiem" można było w niektórych misjach polatać myśliwcem!
Wspomniane przez Anukusa Incubation... a naszego Gorky 17 (na zachodzie jako Odium chyba wyszedł) pamiętacie? Ta turówka także potrafiła dać w kość - i te teksty Owicza...
@szarik: dzięki Ci wielkie za info o tym modzie do Deus Exa! Dałeś właśnie idealny powód, aby ponownie w niego zagrać!

Seba wspomniał Mechwarriory, które były cudne (czasami pogrywam jedyną po nich spuściznę - w Mechwarriora Online (HAWKEN do mnie nie przemawia..), głównie przez sentyment do tych realiów, i możliwości gry modelami, które pamiętam z planszowego jeszcze Battletecha (choćby Archer, Griffin, Marauder, Warhammer, Battlemaster, ech...
)A czy fani mechów pamiętają starego dobrego Earthsiege'a? Ja szczególnie w dwójkę zagrywałem się godzinami - ile to było frajdy, szczególnie, że poza walki "Herkiem" można było w niektórych misjach polatać myśliwcem!
Wspomniane przez Anukusa Incubation... a naszego Gorky 17 (na zachodzie jako Odium chyba wyszedł) pamiętacie? Ta turówka także potrafiła dać w kość - i te teksty Owicza...
"Heavier than a star, no place is too far
Not even space and time can touch this ship of mine"
- Keldian, "F.T.L."
Galnet "Echo Przestrzeni"
Not even space and time can touch this ship of mine"
- Keldian, "F.T.L."
Galnet "Echo Przestrzeni"

.png)
.png)
.png)
.png)