15.09.2016, 08:35 UTC
(15.09.2016, 07:39 UTC)Yautja napisał(a): Też tłumaczyłem FrontieraGłównie na potrzeby kolegi, który średnio ogarniał angielski. Tłumaczyłem w File masterze wyławiając stringi tekstowe z morza heksowego kodu
Ale i tak wzdychałem do pudełkowego wydania gry, które było wtedy całkowicie poza zasięgiem szczyla z liceum
Frontier: Elite 2 to była pierwsza rzecz w życiu jaką zakupiłem za pierwsze "poważne" zarobione pieniądze. Miałem 16 lat, pojechałem na wakacje do pracy do Finalndi (do dziś pamiętam regułkę o sprzedawaniu ładnych i tanicj obrazków... że nie wspomnę o tym, że na koniec zabrakło mi kasy i oto pewnego pięknego dnia zostałem sam jeden gówniarz z wielkim plecakiem [w którym było już zapakowane Elite 2], turystyczną butlą gazową i bongosami, za to kompletnie bez pieniędzy, gdzieś w Finlandii i musiałem jakoś dostać się do Polski... ale to długa i osobna historia
) i za pierwszą wypłatę popędziłem do najbliższego sklepu z grami i zakupiłem Elitkę, w której piracką wersję grałem w domu. Ta książeczka z opowiadaniem, mapa nieba, instrukcja. Piękne uczucie
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki!
:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki!
:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
Ale i tak wzdychałem do pudełkowego wydania gry, które było wtedy całkowicie poza zasięgiem szczyla z liceum