05.09.2016, 15:46 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.09.2016, 15:48 UTC przez Mathias Shallowgrave.)
(05.09.2016, 15:41 UTC)Krutek napisał(a): Oglądnąłem filmik z Harrym - gość ewidentnie się bawił z Pythonem i go trolował z brońmi na thermalu, że są OP.
Gdyby naprawdę chciał uciec, leciał by na buście spokojnie odlatując Pythonowi, potem by zrobił high-wake.
Jeżeli macie wątpliwości zobaczcie fragment od 2:37 do 2:58 do skoku low wake. Clipper spokojnie ucieka Pythonowi jak zając od żółwia.
Czy na pewno zrobił CL? - wiecie chyba jak działają instancje, raz się widzi raz nie.
Instancje wariują, fakt, ale mi sie jeszcze nie zdarzyło, żebym jak raz się już z kimś "zwiążę" w instacji, stracił go później. Instacja zawsze "trzyma".
Tak naprawdę prawdę zna tylko HP, a my możemy spekulować. Ale Krutek w jednym ma rację - gdyby chciał uciec to Clipperem problemu uciekłby Pytonowi.
(05.09.2016, 15:44 UTC)Vermill napisał(a): Nie to, że go bronię ale ja tam nie widzę CL. Gość się wylogował, albo miał crash (co jest częste) poza walką. Sam bym tak zrobił z nerwów, jakby mnie jakiś upierdliwiec wyciągał co chwilę (tym bardziej, że przez listę znajomych a nie wake). Wiem, że Harry Potter to ganker, ale trzymajmy się faktów, tam nie było CL. Ma ktoś linka, gdzie robi CL?
14:05 - Harry Potter ucieka w Low Wake, ale po wskoczeniu do SC już go tam nie ma - ani jego, ani Low-, ani High-Wake. Wyjście do menu zajmuje minimalnie 5 sekund. Albo jest mega szybki i wyskoczył do menu, albo zrobił CL, albo miał awarię sieci. To ostatnie wydaje mi się zbyt dużym zbiegiem okoliczności.
No właśnie, a CL to jak sama nazwa wskazuje COMBAT log, a nie super cruise log. No nie mam racji? Tym bardziej, że koleś który go ścigał nie miał wake scanner, tylko patrzył na listę znajomych i to wkurzyło Pottera. To tak jak ja bym kogoś ścigał cały czas z listy znajomych i ciekawe co by ten ktoś zrobił (hipotetycznie, bo nie jestem Asem pvp)
Technicznie masz rację, tyle że dla SDC combat log to i wyjście do menu, i gryz kabla w Super Cruise. Tak naprawdę tak walka się nie skończyła, tylko ciągle trwała, a jej częścią było wyciąganie Clippera z SC.
Technicznie - to nie był CL, ale praktycznie był
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki!
:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki!
:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)