19.08.2016, 22:16 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.08.2016, 22:19 UTC przez Mathias Shallowgrave.)
Ja korzystam z tych modów:
NMS Extender (pozwala na używanie modów-bibliotek DLL, np No HUD)
Chromatic Aberration Vignetting Scan Lines Removal - był już wspomniany, usuwa wymienione efekty
Clean Icons - ładniejsze i czytelniejsze ikonki
Fast Intro Screen - szybsze ładowanie gry przy uruchomieniu
No HUD - dzięki Robinus! F5 wyłącza HUD - dla screenshotomaniaków
Do sprawdzenia jeszcze mam:
Instagram Filter Remover - usuwa kolorowe filtry
Shut Up - można wyłączyć powiadomienia audio, bardzo customisowalny, ale skomplikowana instalacja
Three Pronged Reticule - zmienia celownik na taki jak w trailerze, IMHO ciekawszy - zainstalowałem, ale celownik zniknął mi całkiem, muszę jeszcze potestować.
Do modów polecam oczywiście jeszcze stary dobry Nexus, mam nadzieję, że NMS dostanie wsparcie Nexus Mod Manager - zarządzanie modami będzie wtedy mniej pracochłonne
Z tego co widzę, to wersje modów tutaj są nowsze niż na stronie, którą zapodał Pueblo.
Tu jest jeszcze poradnik jak modować (dla twórców modów) - http://www.nexusmods.com/nomanssky/news/12875/?
NMS Extender (pozwala na używanie modów-bibliotek DLL, np No HUD)
Chromatic Aberration Vignetting Scan Lines Removal - był już wspomniany, usuwa wymienione efekty
Clean Icons - ładniejsze i czytelniejsze ikonki
Fast Intro Screen - szybsze ładowanie gry przy uruchomieniu
No HUD - dzięki Robinus! F5 wyłącza HUD - dla screenshotomaniaków
Do sprawdzenia jeszcze mam:
Instagram Filter Remover - usuwa kolorowe filtry
Shut Up - można wyłączyć powiadomienia audio, bardzo customisowalny, ale skomplikowana instalacja
Three Pronged Reticule - zmienia celownik na taki jak w trailerze, IMHO ciekawszy - zainstalowałem, ale celownik zniknął mi całkiem, muszę jeszcze potestować.
Do modów polecam oczywiście jeszcze stary dobry Nexus, mam nadzieję, że NMS dostanie wsparcie Nexus Mod Manager - zarządzanie modami będzie wtedy mniej pracochłonne
Z tego co widzę, to wersje modów tutaj są nowsze niż na stronie, którą zapodał Pueblo.Tu jest jeszcze poradnik jak modować (dla twórców modów) - http://www.nexusmods.com/nomanssky/news/12875/?
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki!
:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki!
:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)