16.06.2016, 13:09 UTC
Wybacz Gutku, ale dla mnie angielski jest tak samo naturalnym językiem jak polski. Grając w grę po angielsku - myślę po angielsku i ciężko mi łączyć dwa języki wtedy. Dziennika nie zamierzam prowadzić na forum, tylko bezpośrednio w grze, dzięki modowi.
Z anglojęzyczną wersję potencjalnie mam większą widownię. Poza tym, jeśli nie chce Ci się sięgać do słownika, to i tak nie miałbyś przyjemności nawet gdybym dziennik prowadził po polsku, bo cała reszta gry jest po angielsku.
Poza tym nie zamierzam pisać elaboratów i esejów, tylko krótkie wpisy, które będą opisywać odczucia mojej postaci - a to w zastępstwie narracji głosowej, którą w 99% przypadkach stosują Let's Playerzy.
Z anglojęzyczną wersję potencjalnie mam większą widownię. Poza tym, jeśli nie chce Ci się sięgać do słownika, to i tak nie miałbyś przyjemności nawet gdybym dziennik prowadził po polsku, bo cała reszta gry jest po angielsku.
Poza tym nie zamierzam pisać elaboratów i esejów, tylko krótkie wpisy, które będą opisywać odczucia mojej postaci - a to w zastępstwie narracji głosowej, którą w 99% przypadkach stosują Let's Playerzy.
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki!
:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki!
:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)