25.01.2025, 23:11 UTC
(25.01.2025, 19:04 UTC)P77WELB napisał(a): Cześć i czołem.
Mam na imię Paweł, jestem fanem gier od dziecka czyli od ponad trzydziestu kilku lat.
Jako stary gracz oczywiście miałem przyjemność grać za dzieciaka we Frontiera.
Kilka lat temu grałem przez chwilę w Elite Dangerous na PC ale z braku czasu przestałem.
Teraz wróciłem, żeby zacząć swoją kosmiczną przygodę od nowa na PS5 i 60-ciu calach i jaram się jak dzieciak na nowe/stare przygody.
Bedę starał się grać w miare regularnie ale jak to w życiu bywa to nic pewnego tym bardziej, że oprócz domu, rodziny i pracy czas poświęcam też na inne gry (ostatnio rozmaite RPG).
Jako świeżak mam mnóstwo pytań ale na bank na wszystkie znajdę odpowiedzi na forum więc nie bedę Was męczyć pytaniami i sobie poszukam.
Jedyne co mnie ciekawi to jak w miare szybko można się dostać do Waszego (naszego) systemu domowego, żeby tam robić misję i rozwijać karierę, calą resztę można pewnie znaleźć na forum.
Pozdro i do zobaczenia w przestrzeni.
Paweł.
Witaj! Niestety nie przyjmujemy graczy na konsolach, odkąd ta wersja gry przestała być rozwijana. Nie wiem czy wiesz, ale wersja konsolowa zatrzymała się na 3.8, czyli starej wersji silnika i jest to teraz Elite Dangerous Legacy, czyli coś jak WoW Classic - całkowicie osobna gra od wersji Live.
Innymi słowy, od wersji 4.0 i DLC Odyssey wersja Live gry, czyli ta "żywa" i ciągle rozwijana jest tylko na PC. Wspieranie przez nas obu wersji oznaczałoby podwójną liczbę systemów... ale nie ludzi do ich ogarniania

Nic nie stoi na przeszkodzie, żebyś wspierał sobie naszą frakcję w Legacy samopas, tudzież z tymi paroma osobami, które coś tam ciągle nieoficjalnie działają
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki!
:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki!
:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)