13.01.2025, 12:49 UTC
(07.04.2024, 21:27 UTC)Scarlet Yuri napisał(a): Ja tak tylko dodam w temacie X56, że jest to sprzęt dla ludzi z szuflami do węgla zamiast dłoni. Szczególnie sam joystick jest duży i trochę trzeba się gimnastykować żeby sięgnąć wszystkie przyciski. Także jak masz małe dłonie to odradzamMówię z doświadczenia
A własnie się takim zacząłem bawić
1. Mam dłonie jak szufle - jest to dość wygodne, ale poprzedni joystick używałem na amidzę, więc nie mam porównania.
2. Nie wyobrażam sobie lepszego kontrolera do TYPE-9
3. Przepustnica jest kapryśna jak szlachcianka na wydaniu, zanim znalazłem właściwy port USB, prawie każdy kombat zaczynałem og ghost imputs. Pierwsze co się zadziewało to odpalał się silient running - spadające tarcze na początku kombatu i skaczące temperatury nie pomagają. Zwłaszcza jak nie pamiętasz jeszcze jak to wyłączyć.
4. Sterowanie silniczkami manewrowymi jest domyślnie ustawione na pryszczu wystającym z przepustnicy. Mam wrażenie, że może on odpaść od głośniejszego kichnięcia.
5. Fun factor 8/10, Jakość 2/10, razem 10/10

.png)
.png)
.png)
.png)
Mówię z doświadczenia![[Obrazek: 460638.jpg]](https://inara.cz/data/sig/460/460638.jpg)