18.07.2023, 09:43 UTC
- Zorial? Mogłabyś polecić mi jakiś dobry system bezpieczeństwa do lotniskowca? –
- Jasne? Potrzebujesz fajerwola czy antywirusa? –
- Co? O czym ty do mnie rozmawiasz. Potrzebuje coś aby mi się ciągle nie włamywali do komputerów. Każdy sobie wchodzi jak chce i kiedy chce i zaczynam mnie to już drażnić. –
- Okej. Rozumiem. Ile chcesz wydać? –
- A nie ma gratisowych? –
- Są oczywiście. Najczęściej napisane przez samych włamywaczy. Nie polecam –
- To wiesz co… Wybierz coś i mi podeślij. A najlepiej to zamów w moim imieniu razem z instalacją czy co tam trzeba z tym zrobić. –
- Dobra. Mogę to dla ciebie zrobić. Dostaniesz za chwilę maila. Mam taką jedną zaufaną firmę tu na miejscu. –
- Bardzo Ci dziękuję. –
Boski zamknął kanał. Po kilku minutach przyszedł mail od Zorial.
- Jasne? Potrzebujesz fajerwola czy antywirusa? –
- Co? O czym ty do mnie rozmawiasz. Potrzebuje coś aby mi się ciągle nie włamywali do komputerów. Każdy sobie wchodzi jak chce i kiedy chce i zaczynam mnie to już drażnić. –
- Okej. Rozumiem. Ile chcesz wydać? –
- A nie ma gratisowych? –
- Są oczywiście. Najczęściej napisane przez samych włamywaczy. Nie polecam –
- To wiesz co… Wybierz coś i mi podeślij. A najlepiej to zamów w moim imieniu razem z instalacją czy co tam trzeba z tym zrobić. –
- Dobra. Mogę to dla ciebie zrobić. Dostaniesz za chwilę maila. Mam taką jedną zaufaną firmę tu na miejscu. –
- Bardzo Ci dziękuję. –
Boski zamknął kanał. Po kilku minutach przyszedł mail od Zorial.
![[Obrazek: rachunek_za_firewall.jpg]](https://cdn.discordapp.com/attachments/1128601729936662549/1130796728874979338/rachunek_za_firewall.jpg)
- Eeeee – spojrzał na podsumowanie rachunku – Jak cie nie oskubią nielegalnie… to cie oskubią legalnie… co za czasy ….

.png)
.png)
.png)