17.02.2023, 15:14 UTC
Okej, event odbędzie się zgodnie z wynikami ankiety stworzonej przez Misty (i tego że nie będę wszystkiego ustalać w tym samym dniu ze względu na ludzką godność) o godzinie 20 w sobotę. Na czym będzie polegać? Start z systemu z neutronówką, jeśli będzie w okolicy. Jeśli nie, lecimy z lotniskowca. Celem jest przebycie jak największego dystansu od systemu startowego (na FSD klasy E, w statku jaki sobie weźmiecie na event) skacząc z systemu do systemu. Wynik będzie liczony proporcją:
Tą proporcję podzielę przez wasz skok na pełnym baku i ten wynik będzie się liczył do oceny. Zaliczam tylko wyniki z dziesięcioma skokami lub więcej.
NIE MOŻNA KORZYSTAĆ Z NEUTRONÓWEK ANI BIAŁYCH KARŁÓW, TYM BARDZIEJ Z FSD INJECTION
Bardzo bym prosił wszystkich uczestników o wysłanie buildów statków na event. Na skoki będziecie mieli godzinę.
Odległość w linii prostej od systemu startowego
Ilość skoków jaką odbyliście
Tą proporcję podzielę przez wasz skok na pełnym baku i ten wynik będzie się liczył do oceny. Zaliczam tylko wyniki z dziesięcioma skokami lub więcej.
NIE MOŻNA KORZYSTAĆ Z NEUTRONÓWEK ANI BIAŁYCH KARŁÓW, TYM BARDZIEJ Z FSD INJECTION
Bardzo bym prosił wszystkich uczestników o wysłanie buildów statków na event. Na skoki będziecie mieli godzinę.
Wiem, jestem dziwny. Ale to moja dziwność, teraz wy też będziecie musieli sobie z nią radzić.
A jak się nie podoba to krzyż na drogę i kulka w łeb.
A jak się nie podoba to krzyż na drogę i kulka w łeb.

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)