03.02.2023, 19:19 UTC
"Wszędzie dobrze ale w bańce najlepiej!"
- Taa hasło dobre, ale pora już chyba zmienić tą wycieraczkę, bo się lekko zdezaktaulzowało. Teraz w bańce jak nie piraci, to kwiatki, jak nie kwiatki to polityki i insze religie. No nic. Odpoczniemy, pokręcimy się po okolicy i coś się nowego wymyśli
- O będzie nowy remake, remakea, remakea Star Treka, to juz prawie 350lat a ci dalej nie wymyślą nic nowego. Zobaczmy co tym razem skocili. (w tle słychaś odgłosy w tv "...Nowa Ziemia...", "...nabór...", "...cmdr MistyPL...")
- Co? Stare reklamy puszczają? Przecież to miało wystartować chyba z tydzień czy dwa po moim wylocie.Jak to się przewija...
...
- Uzupełniający! Więc jest szansa się złapać, hmmm, dobra, to gdzie podpisać?
- Formularz zgłoszeniowy, ciągle tylko papierki:
- Doświadczenie? no z 500kLY pykło, wróć znaczy Posiadam
- Statki? ASP oklepany, Conda za duża na egzo - o Phantom będzie idealny....
- Yaj. No i to są dobre nowiny, Gdzie moja walizka. Kurcze to tylko 3dni do odlotu...
- ... no nareszcie. A więc to jest Boski Penetrator - baza wypadowa na najbliższe miesiące. Dobra, przywitania później, czas rozprostować kości, gdzie mój Krait?
- Dziennik pokładowy, rok gwiezdn.
- Kapitanie! Jaki znowu rok gwiezdny? To nie Star Trek!
- ..co do?...
- Tu komputer pokładowy Hall88538 kapitanie, steruje tym statkiem
- Aaaa to te nowe SI za które wydałem... chyba z Cuttera. I wydałem tyle kasy by mi to teraz się rządziło?? Coś czuje, że to będzie dłuuuggggggga wyprawa....
- Taa hasło dobre, ale pora już chyba zmienić tą wycieraczkę, bo się lekko zdezaktaulzowało. Teraz w bańce jak nie piraci, to kwiatki, jak nie kwiatki to polityki i insze religie. No nic. Odpoczniemy, pokręcimy się po okolicy i coś się nowego wymyśli
- O będzie nowy remake, remakea, remakea Star Treka, to juz prawie 350lat a ci dalej nie wymyślą nic nowego. Zobaczmy co tym razem skocili. (w tle słychaś odgłosy w tv "...Nowa Ziemia...", "...nabór...", "...cmdr MistyPL...")
- Co? Stare reklamy puszczają? Przecież to miało wystartować chyba z tydzień czy dwa po moim wylocie.Jak to się przewija...
...
- Uzupełniający! Więc jest szansa się złapać, hmmm, dobra, to gdzie podpisać?
- Formularz zgłoszeniowy, ciągle tylko papierki:
- Doświadczenie? no z 500kLY pykło, wróć znaczy Posiadam
- Statki? ASP oklepany, Conda za duża na egzo - o Phantom będzie idealny....
- Yaj. No i to są dobre nowiny, Gdzie moja walizka. Kurcze to tylko 3dni do odlotu...
- ... no nareszcie. A więc to jest Boski Penetrator - baza wypadowa na najbliższe miesiące. Dobra, przywitania później, czas rozprostować kości, gdzie mój Krait?
- Dziennik pokładowy, rok gwiezdn.
- Kapitanie! Jaki znowu rok gwiezdny? To nie Star Trek!
- ..co do?...
- Tu komputer pokładowy Hall88538 kapitanie, steruje tym statkiem
- Aaaa to te nowe SI za które wydałem... chyba z Cuttera. I wydałem tyle kasy by mi to teraz się rządziło?? Coś czuje, że to będzie dłuuuggggggga wyprawa....

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
![[Obrazek: 386632.jpg]](https://inara.cz/data/sig/386/386632.jpg)