02.02.2023, 10:27 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.02.2023, 10:29 UTC przez MistyPL.)
(02.02.2023, 08:27 UTC)Borg Grob napisał(a):(01.02.2023, 23:19 UTC)ZORIAL napisał(a): Wpisać możesz, pewnie. Zawsze to jakieś dane do analizy i statystyk
Na tą chwile w logach znalazłem 2 inne formy ze Stratum. Wysłałem 1 bo drugiej nie mogę udowodnić (nie zmapowana próbka), a na mapie systemu nie widać ani ilości form biologicznych a w dedykowanej zakładce jest tylko zapis "Niezidentyfikowana forma" (czy jak jej tam) . Jak dam radę to się cofnę i zmapuję próbkę na planecie.
2 pytanie bardziej do organizatora, lub osoby na równi praw decyzyjnych.
Czy można dołączyć do "Ekspedycji NOWA ZIEMIA", ale zachowując jej odrębność, czyli lecieć dalej swoim tempem i badać inne rejony galaktyki, bo już też kilka odkryć miałem.
Gdyby nie zapis, że trzeba pojawić się na lotniskowcu z dwoma statkami już dawno bym je wysłał.
Witaj. Miło że Cię zainteresowała nasza skromna misja. Czy można dołączyć... Staram się zachować spójność fabuły podczas tej wyprawy wiec nie za bardzo widzę jak moglibyśmy połaczyć nasze lore w jedność. Musiałbyś być czymś w rodzaju listu z oddali typu "Wuj Matt w podróży" jeżeli fizycznie nie mógłbyś uczestniczyć w naszych mini eventach i w inny sposób się integrować z uczestnikami wyprawy. Ale może to jest jakiś pomysł na współpracę. Zastanów się jak mógłbyś wzbogacić naszą treść, Mogłaby to być np wymiana raportów, korespondencja z Kapitanem albo coś podobnego. Misja Nowa Ziemia jest pomyślana jako ciąg fabularny i jej podstawą jest wspólna fizyczna eksploracja.
Pomyśl jak to zrobić aby to miało sens i wpasowało się w już istniejące wątki.
O7
Główny koordynator Ekspedycji Nowa Ziemia 3309
Cmdr MistyPL

.png)
.png)
.png)

.