09.08.2021, 08:16 UTC
(09.08.2021, 07:27 UTC)mosqit10sq napisał(a): Jest to wkurzające, kiedy nauczony na swoim sprzęcie przemierzać galaktykę na trzech monitorach (Nvidia Surround) z ustawieniami na Ultra wydajesz kasę na dodatek po 6tym patchu mając nadzieję, że cokolwiek z tego co się dowiedziałeś o katastrofie optymalizacji Odyssey zostało poprawione,a tu niestety trzeba zejść do jednego monitora i na ustawienia Medium w celu uzyskania jako takiej płynności obrazu. Ehhhh, jednak muszę przyznać, że nowości jakie są to ogrania w nowym DLC przeważają nad niedogodnościami związanymi z ekranową czkawką. Mam nadzieję, że doczekamy doszlifowania tego DLC, bo z tego co piszecie nawet na super wypasionych sprzętach jest nieciekawie. o7
Obecnie wydajność leży i kwiczy chyba już tylko w nowych bazach (szczególnie w CZ). Wszędzie indziej jest w porządku, z tego co rozumiem po komentarzach na forum FDEV. Trochę bugów jeszcze jest z contentem w bańce (misje i inżynierowie głównie). Na pewno nie jest tak tragicznie, jak było. Ale fakt, że po 6 paczach człowiek spodziewałby się już jednak działającej gry...
Ja poleciałem na eksplorację i nie narzekam - poza bańką EDO jest w pełni grywalne i działa jak powinno
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki!
:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki!
:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)