24.03.2021, 23:35 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.03.2021, 23:39 UTC przez Mathias Shallowgrave.)
Dojechałem, razem z Kriztozzem! Na miejscu czekał FrankDolas z zapasem browców
Towarzyszył nam też BayWatch
![[Obrazek: MLDGqck.png]](https://i.imgur.com/MLDGqck.png)
To była naprawdę szalona ekspedycja! Planetka udała się znakomicie, przez szybką rotację krajobraz i niebo cały czas się zmieniały. Topografia była też zmienna - ale i wymagająca. A to góry, a to kratery, a to lodowa skorupa na biegunach, a to Kraina Wąwozów...
Cała podróż zajęła około 50 godzin. Nie wiem niestety, ile dokładnie kilometrów pykło, ale myślę, że między 3800 a 4000.
To naprawdę nie lada wyzwanie i duży szacun dla wszystkich, którzy wytrwali i ukończyli: Randario, Frank Dolas, Hattor i Kriztozz. Transzendentale - życzę wytrwałości! Mam nadzieję, że uda się dojechać
Odznaki za ukończoną ekspedycję przyznam wkrótce - gratulacje! To naprawdę unikat.
Towarzyszył nam też BayWatch![[Obrazek: MLDGqck.png]](https://i.imgur.com/MLDGqck.png)
To była naprawdę szalona ekspedycja! Planetka udała się znakomicie, przez szybką rotację krajobraz i niebo cały czas się zmieniały. Topografia była też zmienna - ale i wymagająca. A to góry, a to kratery, a to lodowa skorupa na biegunach, a to Kraina Wąwozów...
Cała podróż zajęła około 50 godzin. Nie wiem niestety, ile dokładnie kilometrów pykło, ale myślę, że między 3800 a 4000.
To naprawdę nie lada wyzwanie i duży szacun dla wszystkich, którzy wytrwali i ukończyli: Randario, Frank Dolas, Hattor i Kriztozz. Transzendentale - życzę wytrwałości! Mam nadzieję, że uda się dojechać

Odznaki za ukończoną ekspedycję przyznam wkrótce - gratulacje! To naprawdę unikat.
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki!
:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki!
:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)