23.10.2019, 08:14 UTC
Jak dla mnie to słodko-gorzka wiadomość. Z jednej strony czuję zawód, że opóźnią jedyny content dla graczy-wtereantów o kolejne 6 m-cy po tym, jak już go opóźnili o rok. Nad FC Frontier pracował od stycznia 2018 - a więc 2 lata... Ostatni update, w którym weterani dostali coś nowego był w grudniu 2019, a to oznacza półtora roku bez nowego contentu.
Z drugiej strony w Elite jest sporo bugów, które leżą odłogiem od paru lat (multi crew, instancje, przelatywanie przez gwiazdy, brak rejestracji wpisów w Codex, Hi-Res screenshot gwiazd i wiele innych) i cieszę się, że NARESZCIE zostaną one naprawione. Jeżeli miałbym wybierać między lotniskowcami, a w pełni działającą grą bez nich - to zdecydowanie wybieram to drugie, aczkolwiek nie bez żalu.
Mam nadzieję, że osoby, które podpisały petycję, przez którą Frontier podjął tą decyzję są z siebie zadowolone, bo dostały dokładnie to, co chciały
Z drugiej strony w Elite jest sporo bugów, które leżą odłogiem od paru lat (multi crew, instancje, przelatywanie przez gwiazdy, brak rejestracji wpisów w Codex, Hi-Res screenshot gwiazd i wiele innych) i cieszę się, że NARESZCIE zostaną one naprawione. Jeżeli miałbym wybierać między lotniskowcami, a w pełni działającą grą bez nich - to zdecydowanie wybieram to drugie, aczkolwiek nie bez żalu.
Mam nadzieję, że osoby, które podpisały petycję, przez którą Frontier podjął tą decyzję są z siebie zadowolone, bo dostały dokładnie to, co chciały
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki!
:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki!
:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)