08.05.2019, 20:54 UTC
Ja na to patrzę w kontekście fabularnym. Na 100% nie spodziewam się nowych gameplayowych rzeczy, aczkolwiek fajnie, że będą nowe metody pozyskiwania materiałów.
Fabularnie natomiast zapowiada się ciekawie. Gracze mają mieć wpływ na fabułę przez swoje działania. Podejrzewam, że faktycznie będzie to coś w stylu starych CG, aczkolwiek jeżeli będzie dobra fabuła, to czekam z niecierpliwością. Tego mi od samego początku BARDZO brakowało w Elite Dangerous - jakiejś konkretnej historii, w którą można się zaangażować.
Z drugiej strony biorę poprawkę, bo IMO Frontier dobrym Mistrzem Gry nie jest...
Fabularnie natomiast zapowiada się ciekawie. Gracze mają mieć wpływ na fabułę przez swoje działania. Podejrzewam, że faktycznie będzie to coś w stylu starych CG, aczkolwiek jeżeli będzie dobra fabuła, to czekam z niecierpliwością. Tego mi od samego początku BARDZO brakowało w Elite Dangerous - jakiejś konkretnej historii, w którą można się zaangażować.
Z drugiej strony biorę poprawkę, bo IMO Frontier dobrym Mistrzem Gry nie jest...
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki!
:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki!
:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)