OFICJALNY Ważny update dla społeczności od Head of Communications FDEV
(31.08.2018, 19:34 UTC)QCIAK napisał(a):
(31.08.2018, 19:29 UTC)ryczypior napisał(a): No... nic nam nie zabrano, po prostu nie dostaniemy. Może dostaniemy później. Wbrew temu wszystkiemu FDEV zazwyczaj wywiązuje się z obietnic, przynajmniej PO kampanii kickstarterowej (bo co było obiecane w kampanii, a co mamy - to wiadomo). Nie ukrywam, że brak FC też mnie wkurzył na początku, ale starałem się do tego podejść w miarę rozsądnie - nic super-ekstra-wypasionego by nam to nie dało, przynajmniej w formie, na jaką czekaliśmy - taka dodatkowa stacja z możliwością skoku, pewnie raz na tydzień. Jeśli obrażać się za sam fakt nie dostarczenia obiecywanych rzeczy - ok, ale jeśli na to spojrzeć z dystansem - byłoby fajnie, ale i tak czekamy na coś innego.

Wybacz Ryczy, ale się nie zgodzę. FD ma dlugą historie obiecywania i niedostarczania. Sam 2gi sezon, który miał trwać rok, trwał dwa. Jak im ufałem, bo fajnie rozgrywali Beyond, to na koniec dali ciała konkretnie. Nie ma tych nowości w roku za wiele, więc niedostarczanie tego co obiecali, i w sumie było daniem głównym, jest dla mnie mega rozczarowujące.

Co do Horizons - absolutna racja. 

Natomiast w Beyond jak najbardziej dali to, co zapowiadali. Teraz jest info, że wycofali 2 rzeczy z tych zapowiadanych, ale:

1) Wszystkie GŁÓWNE elementy patcha Q4 nadal są w planach
 2) Zamiast tych dwóch wycofanych rzeczy, będą inne ulepszenia i poprawki

Też nie jestem zbytnio zadowolony (patrz post wyżej), ale pisanie, że dali ciała konkretnie, to przesada. Nowości nie ma za wiele, bo nie miało ich być, a Beyond miał się opierać na poprawie istniejących mechanik. Tak że tutaj się mylisz.

Sugeruję raczej poczekać na szczegóły dotyczące Q4, bo Beyond jeszcze się nie skończył. No i zobaczymy co to za "nowa era" nas czeka w przyszłym roku.
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Community Update of Head of Communications FDEV - przez Mathias Shallowgrave - 31.08.2018, 19:45 UTC