Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite
HMC bez amosfery też może byc terraformowalny ?
Odpowiedz
Dotarłem do Kopernika! Biggrin teraz pytanie, czy opłaca sie tam kupować statek do pve i tam się chwile pobawić w misje czy lepiej wrócic do bąbla ?
Odpowiedz
(17.03.2018, 20:39 UTC)LXir napisał(a): HMC bez amosfery też może byc terraformowalny ?

Moze... Tez bylem zaskoczony. Trafilem tez chyba kiedys ksiezyc RI bez atmosfery mozliwy do TC. Wydaje sie ze najbardziej liczy sie zeby obiekt byl mniej wiecej w strefie.
Odpowiedz
Hej, mam problem z doładowanie fsd z gwiazdy - czy coś się zmieniło? - latam po końcówkce warkocza i nic, tylko info o przekroczeniu czegoś tam, ale nie wskakuje info supercharged-chyba z 15 sekund siedziałem w warkoczu Angry
Odpowiedz
Witam serdecznie , 
Pierwszy raz mam doczynienia z tym oto problemem . Mianowicie wywala mi gre do menu podczas skoku do innego systemu , na radarze nie pokazuje mi planetek nawet gwiazd przy ktorych jestem , 

error brzmi " unrecoverable transaction server error "  sprawdzenie spojnosci plikow nie przynioslo rezultatow . 
Prosze o pomoc .

Z wyrazami szacunku.  Teddybackhome
Odpowiedz
(20.03.2018, 14:46 UTC)teddybackhome napisał(a): Witam serdecznie , 
Pierwszy raz mam doczynienia z tym oto problemem . Mianowicie wywala mi gre do menu podczas skoku do innego systemu , na radarze nie pokazuje mi planetek nawet gwiazd przy ktorych jestem , 

error brzmi " unrecoverable transaction server error "  sprawdzenie spojnosci plikow nie przynioslo rezultatow . 
Prosze o pomoc .

Z wyrazami szacunku.  Teddybackhome

@Valsione raportował dokładnie ten sam błąd dosłownie kilka minut temu. Wygląda na coś po stronie serwerów... Pozostaje czekać aż FDEV da z kopa chomikowi, który je napędza Wink
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
(20.03.2018, 13:40 UTC)GROCHU napisał(a): Hej, mam problem z doładowanie fsd z gwiazdy - czy coś się zmieniło? - latam po końcówkce warkocza i nic, tylko info o przekroczeniu czegoś tam, ale nie wskakuje info supercharged-chyba z 15 sekund siedziałem w warkoczu Angry

U mnie tez sie tak zdaza, choc zrzucalem to raczej na niedostatki mojego pilotarzu. Jakis czas temu jeden z kolegow CMDR'ow wrzucil cos TAKIEGO , cmdr Baton tez mi w innym temacie pisal ze czasami sa takie neutronowki przez ktore po prostu sie przelatuje. Ale raz trafilem taka z ktorej mimo kilkunastu prob nie moglem zatankowac. Pomoglo naprawienie FSD. Nie byl jakos bardzo zniszczony, mial cos kolo 85%, ale po naprawie zaladawalo go za pierwszym podejsciem.
Odpowiedz
podobno nie ładuje od <80%
Odpowiedz
eee to już nie ma sensu brać nawet afm na trasę - skoro statek i tak się nie zepsuje..Smile
Odpowiedz
Glupie pytanie, ale dziala wam Elitka? Mnie wywalilo jak po 3 tygodniach wreszcie do Colonii dolecialem i kartografie zaczelem zrzucac... Nawet laucher mi sie nie chce odpalic Sad
Odpowiedz