Przedstaw się
Dowództwo popełniło błąd, zapomnieliśmy Wam napisać, że do przyjęcia są nam potrzebne informacje na temat Cyberpunka Biggrin

Oczywiście żartuję i witamy Was serdecznie Smile
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
(23.01.2018, 12:34 UTC)Muzzyx napisał(a): Witajcie gwiezdni podróżnicy.

Z tej strony CMDR Muzzyx. Moje prawdziwe imię brzmi Michał i mam 31 lat. ED to moje pierwsze doświadczenie z gatunkiem space-sim, ale nie jest to moje pierwsze zetknięcie z tematyką kosmosu, podróży międzygwiezdnych, czy sci-fi. Od dziecka (do premiery Last Jedi) byłem wielkim fanem Gwiezdnych Wojen, Star Treka i Battlestar Galactica.

Poprzednia gra w tej tematyce to (wstyd się przyznać) No Man's Sky - szybko skończyłem. 

Obecnie latam Vulturem i robię Bounty Hunting, a w przerwach latam Delfinkiem i Cobrą zmodyfikowaną pod transporter (wcześniej jako combat).

Z życia osobistego - jestem pracownikiem CD Projekt RED - widziałem przed chwilą w tym wątku, że jest tu ktoś jeszcze z CDPu (siema Paul Grom) - niemniej jednak nie było to planowane. Nie wiem kim CMDR Paul Grom jest na żywo, także możecie spać spokojnie, jeszcze nie staramy się was przejąć. Biggrin

Z innych tematów - jestem właśnie w trakcie nauki jazdy, więc będę prowadził nie tylko pojazdy kosmiczne, ale też lądowe.

No i na koniec informacji - niedługo rodzi mi się pierwsze dziecko i będzie to dziewczynka, dlatego na jej cześć nazwałem swój pierwszy statek pasażerski "ZUZI".

Dziękuję dowództwu za przyjęcie, pozdrawiam was wszystkich serdecznie i do zobaczenia na gwiezdnym szlaku!
[Obrazek: 3E27FFB58D7434C01176D6E22CB9C6691CD69AAD]

Jak nic kiedy urodzi się szczęśliwie ZUZI trzeba będzie załatwić jakąś salwę honorową! Szerokości w kosmosie i na lądzie Biggrin
Odpowiedz
Witam, Norbert z tej strony, lat 25 Smile Co prawda w Elite mam dopiero 10 godzin rozgrywki więc jeszcze nic nie wiem, ale ilość pochłoniętego tekstu na temat Elite oraz filmów instruktażowych jest dość spora. Pojazdy lądowe jak i wodne nie stanowią przeszkód także pora na naukę latania pojazdem w przestrzeni kosmicznej, prawo jazdy na ciężarówki jest i licencja transportowa jest więc mam nadzieję, że liczy się to też w kosmosie i własnie dziś będzie zakupiony Hauler i rozpoczynamy karierę kierowcy kosmicznego "Tira" Smile Liczę na to, że na forum będzie można rozwiać ewentualnie zagwozdki i pytania dotyczące ED. (Nie wiem tylko jak się dostać na Waszego discorda). Pozdrawiam i widzimy się w przestrzeni Smile
Odpowiedz
(24.01.2018, 10:30 UTC)SPAZ napisał(a): Witam, Norbert z tej strony, lat 25 Smile Co prawda w Elite mam dopiero 10 godzin rozgrywki więc jeszcze nic nie wiem, ale ilość pochłoniętego tekstu na temat Elite oraz filmów instruktażowych jest dość spora. Pojazdy lądowe jak i wodne nie stanowią przeszkód także pora na naukę latania pojazdem w przestrzeni kosmicznej, prawo jazdy na ciężarówki jest i licencja transportowa jest więc mam nadzieję, że liczy się to też w kosmosie i własnie dziś będzie zakupiony Hauler i rozpoczynamy karierę kierowcy kosmicznego "Tira" Smile Liczę na to, że na forum będzie można rozwiać ewentualnie zagwozdki i pytania dotyczące ED. (Nie wiem tylko jak się dostać na Waszego discorda). Pozdrawiam i widzimy się w przestrzeni Smile

Witaj Smile

Na głównej stronie na niebieskiej belce jest link do Discora (i wiele innych przydatnych linków Smile )
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Cześć wszystkim Smile

Panatha1975 z tej strony stuka. Imię Sławek. Gram na PS4.
Starsi Panowie , grupa staruchów w której jestem od ...zawsze i gramy razem w rózne tytuły.
W ED również.
O THW usłyszałem gdzieś tam w kosmosie.
Duże wrażenie zrobiła na mnie przemowa puszczona w eter przez Lidera Husarzy przy okazji ostatniego CG dla THW .
Baaaaardzo kibicuję od tamtej pory wszystkim uczestnikom tego projektu .
W ED jestem od kilku miesięcy ale jakoś nie złozyło się by być tutaj częstym gościem.
Mam nadzieję dużo sie od Was dowiedzieć . Zresztą jeżeli nie tutaj to gdzie Smile ?
Nie ma lepszego miejsca w naszym języku w sieci .
Ze swojej strony służę pomocą .Ograniczoną wprawdzie wiedzą ale na tyle ile będę w stanie to pomogę.
Odpowiedz
Witam wszystkich . Jestem Łukasz mam 37 lat i jestem żółtodziobem na naszym Husarskim forum ale za to z dwu letnnim doświadczeniem jako CMDR LUKASH80. Latałem Cobrą , Diamont Back scout , Vulture , Diamont Back Explorer, ASP Explorer, Anaconda. A obecnie A rated and moded Python. Chciałbym się na coś przydać

Postanowiłem osobiście przywitać się z Husarzami i udaje się właśnie do systemu w którym znajduje się nasza baza . Zostało mi tylko 10 skoków . Pozdrawiam wszystkich Husarzy i do zobaczenia na miejscu o7
Odpowiedz
Witajcie konsiolarze Tongue
@LukAsh80 my już się znamy od wczoraj a @panatha1975 zaraz poznam  Smile
"Apacz" z zamiłowania
[Obrazek: YL0DFrF.png]
Odpowiedz
Witam cieszę się że mogłem dołączyć i liczę na spotkania w przestrzeni pozdrawiam o7
Odpowiedz
Czołem, z tej strony Michał. Pracownik naukowy jednej z polskich Politechnik. Prywatnie służę w Kawalerii Ochotniczej (na prawdziwym koniu ;P).
W Elite zaczynałem z First Encounters daaaawno temu, ale w Dangerous jestem zupełnie nowy.

W grze CMDR Nazarian
Odpowiedz
Cześć wszystkim. Tomek, lat 40 i trochę Wink wczoraj odpaliłem Elite po raz pierwszy nie licząc wercji na kompy 8-bit... No i mnie trochę wciągnęło. Jakiś czas temu grałem dosyć aktywnie w EVE-online które to MMO uważam do dzisiaj za nie do pobicia pod żadnym względem. Udzielałem się wtedy w korporacji BlackWater Company i powiem szczerze to był najlepszy czas w mojej karierze gracza Smile
Czasu nie mam zbyt wiele ale mam nadzieję że zejdzie mi sporo wieczorów i nocy przy Elite.

o7
Fly Safe
Odpowiedz