17.01.2018, 11:45 UTC
|
Ciwilizacja V
|
|
17.01.2018, 15:02 UTC
(16.01.2018, 08:07 UTC)Pienias napisał(a): Testuje Civ 6. Dostalem lanie bo o 01:00 nie moglem dobrze ogarnac system dystryktow. Spalem ze trzy godziny. Bylo warto W civ 5 zagrywałem się dużo, pare razy też z Shinzo. Nie mniej 6-teczka też jest super i 5 odstawiona na dłużej : olecam posiedzieć troche. Syndrom ostatniej tury wiecznie żywy.
18.01.2018, 07:24 UTC
Ktoś chętny dziś na Civkę po południu?
18.01.2018, 08:56 UTC
A którą? I co znaczy po południu? Bo ja bym chętnie, ale w 5 i tak od 18 najwcześniej
Star Citizen kod referencyjny: STAR-7T7J-3QFX
YT: Obywatel Yautja - YouTube
18.01.2018, 10:03 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.01.2018, 10:04 UTC przez ShinzoSin.)
18 może być dla mnie. Civ V też mi odpowiada bo tę część znam dużo lepiej.
VI mam, ale nie rozegrałem jeszcze nawet jednej pełnej parti więc możnaby kiedyś w końcu ograć, ale jeśli dziś będzie ekipa chętna na V mi to odpowiada
18.01.2018, 10:27 UTC
Rozumiem, że w Cywilizacji ewentualne lagi nie są dużym problemem?
18.01.2018, 10:37 UTC
Nah, może co najwyżej kogoś rozłączyć na chwilę, ale Steam z reguły radzi sobie z tym całkiem dobrze, wracasz na swój slot bez problemu. A nawet jak wysypie grę to są autosaves, więc też z reguły da się zażegnać i taki kryzys.
19.01.2018, 19:06 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.01.2018, 22:10 UTC przez ShinzoSin.)
Nasza gra z Yatują dobiegła końca. Ogromne dzięki za ciekawą potyczkę! ^^'
Mieliśmy szczęście czy nieszczęście (niepotrzebne skreślić) pojawić się na mapie strasznie blisko siebie. Także już od 50 tury spiskowaliśmy jak podzielimy świat. W końcu zgodziliśmy się na linię demarkacyjną w postaci niemieckiego Monachium rzut kamieniem od Mekki, mej stolicy. Pozostało mi okopać się, postawić Wielki Mur Arabski i modlić się by nie nadeszła krucjata xD I tak moja Arabia zasimilowała Chiny, a Niemcy Yatuji rozwinęły żagle i wyruszyły na ocean, na podbój pozostałych kontynentów. Wszystko szło ku dobremu, lecz gdy moja machina wojenna zatrzymała się w gęstej dżungli obok Pekinu, Francja wypowiedziała mi wojnę. Dlaczego? Nie wiem. Podejrzewam że przez spisek z Berlinem... Choć równie dobrze możliwe, że z powodu odkrycia przez nich prochu. Francuscy muszkieterzy są silną jednostką jak na swoją epokę. Zaś moi łucznicy arabscy byli bardzo mocni, ale dwie epoki wcześniej. Przez kilka tur dostawałem łomot. Na szczęście dżungla była dla żabojadów większym utrapieniem niż dla moich wielbłądów. Chwilę później nadjechała artyleria i było po zawodach. Gra po raz kolejny rozstrzygnęła się na Przystanku Woodstock. Ale było blisko bo miałem dokładnie tyle głosów ile potrzebowałem by zostać przywódcą światowym. Yatuja postanowił w ostatniej chwili zaatakować Singapur, jednego z mych strategicznych sojuszników, by zmniejszyć pulę moich głosów. No cóż, zabrakło jednej, może dwóch tur...
20.01.2018, 15:37 UTC
Dzięki za grę. Moje pierwsze multi i kilka wynikających z tego błędów, które ułatwiły grę Arabom
Dostałem łomot i chcę więcej. Bardzo chętnie piszę się na kolejną sesję.
22.01.2018, 09:18 UTC
Rozsyłam wici: potrzeba śmiałków dziś wieczór, gotowych podjąć się tytanicznego zadania! Budowy i poprowadzenia przez wieki Cywilizacji, która mieczem bądź ogniem termonuklearnej eksplozji przekona resztę, że to jej przeznaczone jest rządzić. Im nas więcej tym ciekawiej. Ktoś chętny? Mam Civ V ze wszystkimi dodatkami. Mam też gołą Civ VI. To jak, gramy?
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Ciwilizacja VI | Pienias | 21 | 21,729 |
08.03.2019, 23:45 UTC Ostatni post: Mathias Shallowgrave |
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
Trzeba to powtórzyć koniecznie ![[Obrazek: 70464.png]](https://inara.cz/data/sigs/70/70464.png)

olecam posiedzieć troche. Syndrom ostatniej tury wiecznie żywy.
![[Obrazek: coLdRBJ.png]](https://i.imgur.com/coLdRBJ.png)
![[Obrazek: 38390.png]](https://inara.cz/data/sigs/38/38390.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)