Przedstaw się
Thumbs Up 
Imię: Marcin
Rocznik: 82'

Grałem we wszystkie elite. Od jedyneczki na C64 począwszy, poprzez Frontiera na Amidze (najlepsze wspomnienia :heart: ) aż do PCtowego Elite III no i oczywiście Dangerous Smile
Dorobiłem się na handlu z paroma obecnymi Husarami Wink latając w wingu rok temu T9 niczym kot z pęcherzem A-->B-->A-->B...... x12h dziennie Smile Zawsze na TSie ofkors Smile

Jak mam fazę na grę go gram godzinami przez pare tygodni dzień w dzień. Potrafię jednak zniknąć z gry na 2 miechy jak mi sie capacitor przegrzeje. Wink Gra to wg mnie podstawka bo czegoś w niej ciągle brakuje IMHO. Poza tym najlepszą grą na świecie jest Starcraft Smile
[Obrazek: coLdRBJ.png][Obrazek: 38390.png]

Odpowiedz
(29.02.2016, 22:03 UTC)Hoscik napisał(a):
Cytat:zamieszkały w Przemyślu
Galaktyka taka wielka, a komandora z moich stron spotykam!

A dokujesz tu jeszcze czy poleciałeś zwiedzać inne systemy?

(01.03.2016, 17:43 UTC)DeJoT napisał(a): Poza tym najlepszą grą na świecie jest Starcraft Smile

A jakoś aktywnie w ledderze grasz czy "rekreacyjnie"? (chyba, że o pierwszą część chodzi Wink )
Odpowiedz
Aktywnie na ladderze. Taki tam Diamond ze mnie Wink

Ponad 10k gier Smile Ale na Mastera za słaby ciągle Wink
[Obrazek: coLdRBJ.png][Obrazek: 38390.png]

Odpowiedz
Cytat:
Hoscik napisał(a): napisał(a):
Cytat: napisał(a):zamieszkały w Przemyślu
Galaktyka taka wielka, a komandora z moich stron spotykam!

A dokujesz tu jeszcze czy poleciałeś zwiedzać inne systemy?

Niestety, ale system domowy mam teraz w Warszawie...
Odpowiedz
Cześć wszystkim.

Mam na imię Sebastian, rocznik 90. Z zawodu programista,  z zamiłowania game developer. Obecnie ulokowany w Gliwicach. Od malucha fan space sim'ów i ogólem gier komputerowych.
Sporo dzieciństwa straciłem na pogrywaniu w Frontier: Elite II. W E: D z kolei gram już od około 1,5 roku z drobnymi przerwami na ochłonięcie od wypraw eksploracyjnych. Wielkiej fortuny przez ten czas nie zbiłem, więc przyszła chyba pora na znalezienie sobie nowego zajęcia.
Od niedawna z powrotem osiadłem w obrębach cywilizacji i można mnie złapać w "przestrzeni" przynajmniej raz w tygodniu, więc liczę, że uda się wspólnie polatać.
Pozdrawiam.
Odpowiedz
Witamy wszystkich Kadetów! Smile
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Witam wszystkich

Mam na imie Jakub, rocznik '81, od 8 lat mieszkam w Irlandii Polnocnej.
Hobby to podroze, muzyka (sluchanie), 10 lat czlonek bractwa rycerskiego jako blazen nadworny, na codzien magazynier.
Odpowiedz
Cześć wszystkim,
mam na imię Rafał,rocznik `74, na elite przesiadłem się z WoTa. Moja oprzygoda z kosmosem zaczęła się od frontiera na Amidze (uwierzycie, że emieścił się na jednej dyskietce i ważył ok. 700kb?). Moim hobby jest jazda na rowerze MTB i biegi dłogodystansowe.
Odpowiedz
Siema Sovva, widzę, że zbiera się tu powoli sportowa ekipa Smile Ja też męczę MTB i biegi górskie, Scott Scale z tego co widziałem też coś "kręci" Wink
Odpowiedz
A ja witam wszystkich nowych i mam nadzieję iż się spotkamy na TS'e.
Odpowiedz