Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite
(31.12.2017, 08:36 UTC)MAGNUM354 napisał(a): to jak sie nauczysz to się podziel Smile
...
System Parutis zabieramy pasazerow do Madb. Wszystkie bazy sa tam ponad 1,6 MLs od gwiazdy to pelna Beluga ociera sie o 100 banieczek Biggrin
(31.12.2017, 11:27 UTC)Pajk napisał(a): My tego nie robimy, bo takie zachowanie jest nieetyczne  Wink ...
Hmmm brzmi jak dobry powod do zglebienia tematu i zakrojonych na szersza skale badan porownawczych... Czemu nie sprobowac jak wroce do Rhea, bo tu gdzie jestem teraz to material bym zbieral miesiacami... Ku chwale TWH oczywiscie Biggrin
Odpowiedz
Twoje badania mogą się zakończyć odcięciem funduszy przez Górę - warn albo ban od Hetmana Smile
Coś było na ten temat z regulaminie chyba Smile
Ja też mam system wokół którego zbiera się misje pasażerskie ( tylko te które prowadza w jedno miejsce ) i za chwile się z nimi leci. Plus jest taki że misje zdarzaja się nawet na godzinę albo godzinę i kilka minut, dlatego czasu starcza jedynie na oblecenie kilku systemów zebranie tego co jest i ruszamy w drogę. Nie ma czasu na relogi więc się nie obawiam bana Smile
100 milonów powiadasz.. przy relogach? słabo - ja tam z tego co zbiorę dookoła i od razu lecę zwykle mniej niż 70 milionów nie mam Smile
Odpowiedz
No przeciez pisalem ze mam chyba dwie lewe rece do tego biznesu Biggrin Hmm co do badan... To przedmiot jest be czy pozostaje w sferze decyzji wlasnej pilota? Serio tego szukalem i jakiegos jednoznacznego zapisu nie znalazlem. Chyba ze Frontier tego zabrania, ale to troche bez sensu bo zablokowac taka mozliwosc z ich strony w kilka chwil mozna. W kazdym razie jesli jednoznacznie be to sie dostosuje Smile Bez wychodzenia misje i tak sie co 15 minut respia Biggrin
Odpowiedz
Ostatnio nie testowałem, ale ogólnie znana była 1 minuta kiedyś (tak się AoF bawiło w relogi).
Odpowiedz
(31.12.2017, 18:52 UTC)MAGNUM354 napisał(a): Twoje badania mogą się zakończyć odcięciem funduszy przez Górę - warn albo ban od  Hetmana Smile
Coś było na ten temat z regulaminie chyba Smile

Będę wdzięczny za niesugerowanie więcej takich głupot.
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
hmm. to czemu ja tyle czasu biedę klepałem ? Smile
Ale nie szkodzi toco znalazłem jest w sam raz na podreperowanie budzetu i tak w tej chwili tam nie latam.
Odpowiedz
Eee. Mathias. Mogę o coś zapytać? To dotyczy przeprawy przez Plejady.

I to będzie chyba już jedno z ostatnich pytań.
"Wszechświat nie ma obowiązku być dla Ciebie zrozumiałym" - Neil deGrasse Tyson, mój ulubiony autor
Odpowiedz
Pytaj chłopie pytaj, nie trzymaj już dłużej w napięciu bo ktoś nie wytrzyma ciśnienia w końcu...
[Obrazek: 86366.png]
Odpowiedz
Chciałbym, tylko boję się, że Mathias pomyśli, że to troll.
"Wszechświat nie ma obowiązku być dla Ciebie zrozumiałym" - Neil deGrasse Tyson, mój ulubiony autor
Odpowiedz
Pytaj pytaj Tongue
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz