OFICJALNY [ZAKOŃCZONY] THRUSTMASTER - JOSYSTICKI, HOTASY - ZNIŻKA DLA SPOŁECZNOŚCI FORUM!
(19.12.2017, 12:47 UTC)Spili napisał(a): Niech tam tylko Saiteka 56 wrzucą i biorę w ciemno Smile

Pisałem Ci PW ale zapytam też tutaj.
Czytałeś?
http://forum.thewingedhussars.com/showth...p?tid=3971

ps.
Też coś kupiłem tzn. T16000M
[Obrazek: ICnDx3E.png]
Odpowiedz
Cena super jesli jesteś użytkowniekiem Prime Smile
Niestety nie jestem Sad
Odpowiedz
Też łyknąłem Smile SZOK, oni mieli tego po jednej sztuce czy co, kupiłem i znikneło!!! I to w jakiej cenie, niessamowite, ceneo wywala 25-40% drozej OMG Smile
Odpowiedz
(19.12.2017, 20:56 UTC)Quilkhak napisał(a): Też łyknąłem Smile  SZOK, oni mieli tego po jednej sztuce czy co, kupiłem i znikneło!!! I to w jakiej cenie, niessamowite, ceneo wywala 25-40% drozej OMG Smile

Dostawa towaru miała być w poniedziałek. Jutro będę się w tej sprawie kontaktował z Thrustmasterem... Ze swojej strony mogę jedynie przeprosić, ale to jest coś, na co nie mamy żadnego wpływu Sad
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Rewelacyjna oferta. DZiekuje za pamiec o zagubionym w odchłani wszechswiata pilocie hjundaju.
Odpowiedz
FYI skontaktowałem się przed chwilą z obsługą klienta w sklepie, ale nie potrafili mi powiedzieć, kiedy będzie dostawa  Dodgy

Poprosiłem TM o interwencję w tej sprawie. Mam nadzieję, że asortyment się zwiększy na dniach, bo na 13 produktów w promocji w sklepie na chwilę obecną dostępnych jest tylko 7, z czego tylko 1 to HOTAS, tyle że z orczykiem.
--

Odpowiedz
Dzisiaj na stronie sklepu pojawią się brakujące produkty. Te, które nie będą dostępne na magazynie, będą potrzebować dodatkowych 2 dni na dostarczenie (sklep musi je dostać od dystrybutora), ale przynajmniej cała oferta będzie widoczna i będzie można zamawiać.

Oferta została również przedłużona poza 31.12 i będzie ważna do wyczerpania puli.
--

Odpowiedz
Infolinia, z którą przed chwila rozmawiałem twierdzi, że do końca roku nie dostaną już T.FLIGHT HOTAS 4... Mam nadzieję, że tak jak napisałeś, jednak się pojawi.
[Obrazek: 75287.png]
Odpowiedz
Dostałem właśnie email od Alsena z przeprsinami za brak dostępności wszystkich produktów. Nie spodziewali się takiego popytu Tongue

Produkty pojawią się na stronie jako pre-ordery i będzie je można zamówić w promocji, ale trzeba będzie poczekać na wysyłkę.
--

Odpowiedz
No w sumie, zawsze jest to jakieś rozwiązanie Biggrin Szkoda, że wypadło w okresie, kiedy i tak sporo osób wydaje sporo hajsiwa.
[Obrazek: 89334.png]
Odpowiedz