Liczba postów: 144
Liczba wątków: 9
Reputacja:
4
Platforma:
CMDR: Maroks
Takie pytanie dla posiadaczy dodatku Horizons: kojarzycie taką planetę o powierzchni w kolorze rudym, z wielkim kanionem? Nwm w jakim układzie jest ale tak pytam.
"Wszechświat nie ma obowiązku być dla Ciebie zrozumiałym" - Neil deGrasse Tyson, mój ulubiony autor
15.11.2017, 14:19 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.11.2017, 14:20 UTC przez Pajk.)
Makau 11 planeta.
Wyścigi tam robimy.
Reputacja:
4
Platforma:
(15.11.2017, 14:19 UTC)Pajk napisał(a): Makau 11 planeta.
Wyścigi tam robimy.
A tak z ciekawości: daleko jest os Ervate?
"Wszechświat nie ma obowiązku być dla Ciebie zrozumiałym" - Neil deGrasse Tyson, mój ulubiony autor
(15.11.2017, 14:00 UTC)Maroks napisał(a): Takie pytanie dla posiadaczy dodatku Horizons: kojarzycie taką planetę o powierzchni w kolorze rudym, z wielkim kanionem? Nwm w jakim układzie jest ale tak pytam.
9/10 planet tak wygląda.
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Reputacja:
4
Platforma:
[/quote]
9/10 planet tak wygląda.
[/quote]
Ale ten kanion jest olbrzymi, w najszerszym miejscu z dziesięć Cobr by się zmieściło
Ty tak na serio? W Elite masz miliardy gwiazd i planet, większość to lodowe albo skalne pustkowia. Każda ma kratery, kaniony i inne rozpadliny.
Reputacja:
4
Platforma:
Dobra nieważne. Dzięki wam zostałem zdany na siebie. Chodziło mi o księżyc Ariel. Dzięki za pomoc.
Liczba postów: 25
Liczba wątków: 1
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: Auro85
Jak zapobiec skanowniu statku przez stację?
Za każdym jednym razem jak wlatuje I odpuszczam stacje jestem skanowany, jest dużo misji transportowych gdzie pasażer nie życzy sobie być skanowanym i zastanawiam się jak temu zapobiec.
Szukałem informacji ale wszystko co znalazłem to boost i jak najszybciej wylecieć i wylądować, tak samo w drugą stronę, informacje były z przełomu 1.6/2.0 gdzie tryb cichy nie do końca działał, czy coś się zmieniło w tej kwestii?
"wyobraźnia to jedyne ograniczenie..."
To nie stacja skanuje. Skanują authority shipy patrolujące okolicę wlotu stacji.
Na wlot do stacji jest kilka patentów, np. silent running.
Na wylot też kilka np. boost ale po booscie możesz przecież też próbować SR.
Z tego co wiem SR działa no ale coś mi się wydaję że odległość między skanującym a skanowanym ma znaczenie...
Można potrenować/ popróbować na szmuglu wpierw.
Reputacja:
4
Platforma:
17.11.2017, 08:08 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.11.2017, 08:09 UTC przez Maroks.)
Lecę sobie i skanuję planety. Lecę na stacje i tuż przed stacją słyszę głośny dźwięk i wpadam do niebiejskoego tunelu po którym mam się poruszać. W końcu z niego uciekłem ale w między czasie dostałem komunikat od bota że przed nim nie ucieknę. Wcześniej jak transportowałem materiały wybuchowe dron zciągnął mnie z nadprzestszeni i wyskoczył na mnie typ w Eagle. Zaszantarzował mnie że chce 1t tego matetiału albo za 15 sekund mnie rozwali. Ja nie wiedząc co się dzieje poprostu naładowałem FSD i odleciałem. To byli piraci jak rozumiem?
(17.11.2017, 08:08 UTC)Maroks napisał(a): Lecę sobie i skanuję planety. Lecę na stacje i tuż przed stacją słyszę głośny dźwięk i wpadam do niebiejskoego tunelu po którym mam się poruszać. W końcu z niego uciekłem ale w między czasie dostałem komunikat od bota że przed nim nie ucieknę. Wcześniej jak transportowałem materiały wybuchowe dron zciągnął mnie z nadprzestszeni i wyskoczył na mnie typ w Eagle. Zaszantarzował mnie że chce 1t tego matetiału albo za 15 sekund mnie rozwali. Ja nie wiedząc co się dzieje poprostu naładowałem FSD i odleciałem. To byli piraci jak rozumiem?
Cholera. Sory za literówki. Piszę w aucie.
I