Liczba postów: 144
Liczba wątków: 9
Reputacja:
4
Platforma:
CMDR: Maroks
No dobra. I tak nie rozumiem co mówisz do mnie. A znasz jakiś dokładniejszy poradnik albo najlepiej książkę?
"Wszechświat nie ma obowiązku być dla Ciebie zrozumiałym" - Neil deGrasse Tyson, mój ulubiony autor
Maroks, Ty tak serio?
To jest najdokładniejszy poradnik jaki jest, szczególnie po polsku. Jeżeli chcesz wiedzieć więcej, to kup grę i pograj, inaczej się nie nauczysz.
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Reputacja:
4
Platforma:
10.11.2017, 16:40 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10.11.2017, 17:27 UTC przez Maroks.)
(10.11.2017, 15:35 UTC)Fenyl de Lechia napisał(a): Maroks, Ty tak serio?
To jest najdokładniejszy poradnik jaki jest, szczególnie po polsku. Jeżeli chcesz wiedzieć więcej, to kup grę i pograj, inaczej się nie nauczysz.
Skoro tak mówisz. Kto wie. Może dzisiaj ją kupię. I tak jestem na nią strasznie nakręcony a nie wiadomo kiedy będzie na nią promocja.
I ostatnie pytanie. Czy jak zniszczą ci ubezpieczony statek, tracisz ulepszone moduły? Czy odkupujesz go i wszystko jest takie samo?
"Wszechświat nie ma obowiązku być dla Ciebie zrozumiałym" - Neil deGrasse Tyson, mój ulubiony autor
Reputacja:
4
Platforma:
10.11.2017, 18:51 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10.11.2017, 20:17 UTC przez Fenyl de Lechia.)
(10.11.2017, 18:12 UTC)MAGNUM354 napisał(a): Wszystko jest takie samo , tracisz jedynie to co miałeś w ładowni statku.
A promocja o której piszesz przez ostatnie dwie strony.. dopiero co była i się skończyła, jakoś dziwnie tego pilnujesz..
P.S. mam nadzieje że nie lubisz/grasz w GTA5 bo bys nas tu wykończył pytaniami o balistykę i tor lotu pocisków z karabinów
albo czy warto jeździć takim itakim samochodem - bo nie wiesz czy on pali duzo paliwa...
Kup Elitę i polataj, na pewno znajdzie się ktoś kto ci pomoże rozwinąć skrzydła ( ale nie pytaj jak bo to na razie tajemnica ) - poważnie to tajemnica (!)
Promocja na elita ale na co? Bo na stemie cicho z promocjami na rlite
Cholera. Na elite nie na rlite. Głupia klawiatura
Liczba postów: 2,603
Liczba wątków: 28
Reputacja:
186
Platforma:
CMDR: MAGNUM354
.png)
.png)
.png)
z tego co wiem to skończyła sie chyba dwa dni temu.
@Markos nie kupuje elity na steamie tylko na stronie frontiera:
https://www.frontierstore.net/
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Reputacja:
4
Platforma:
Okej. Kupiłem ale mam problem. Nie wiem jak ustawić rozdzielczość ekranu. Jak ustawię pełny ekran niektóre elementy wychodzą mi poza ekran. Jak ustawić rozdzielczość?