Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite
Na mój łeb to od piku do piku, siedzę dziś w systemie gdzie mamy wojnę (hip 113858) i właśnie obserwuję te szczałki co chwila. Skoczyła tylko przy tiku raz.
Odpowiedz
To znowu ja. Cieszycie się? Odpowiedź jakim statkiem latać do eksploracji mi nie wystarczała. Powie mi ktoś czy istnieje statek który jest dobry do wszystkiego?
"Wszechświat nie ma obowiązku być dla Ciebie zrozumiałym" - Neil deGrasse Tyson, mój ulubiony autor
Odpowiedz
(10.11.2017, 09:19 UTC)Maroks napisał(a): To znowu ja. Cieszycie się?  Odpowiedź jakim statkiem latać do eksploracji mi nie wystarczała. Powie mi ktoś czy istnieje statek który jest dobry do wszystkiego?

Cobra, Python, Anaconda.... można je skonfiguriwać na wiele sposobów, ale to nie jest tak, że będą odpowiednie do wszystkiego naraz...
Odpowiedz
(10.11.2017, 09:36 UTC)akerstache napisał(a): [quote='Maroks' pid='89419' dateline='1510305572']
To znowu ja. Cieszycie się?  Odpowiedź jakim statkiem latać do eksploracji mi nie wystarczała. Powie mi ktoś czy istnieje statek który jest dobry do wszystkiego?

Cobra, Python, Anaconda.... można je skonfiguriwać na wiele sposobów, ale to nie jest tak, że będą odpowiednie do wszystkiego naraz...
[/quote

A diamondback explorer się nada do walki? (bo do eksploracji to nazwa wskazuje)
"Wszechświat nie ma obowiązku być dla Ciebie zrozumiałym" - Neil deGrasse Tyson, mój ulubiony autor
Odpowiedz
(10.11.2017, 11:03 UTC)Maroks napisał(a):
(10.11.2017, 09:36 UTC)akerstache napisał(a):
(10.11.2017, 09:19 UTC)Maroks napisał(a): To znowu ja. Cieszycie się?  Odpowiedź jakim statkiem latać do eksploracji mi nie wystarczała. Powie mi ktoś czy istnieje statek który jest dobry do wszystkiego?

[/quote

A diamondback explorer się nada do walki? (bo do eksploracji to nazwa wskazuje)
Do walki i eksploracji tak... ale ma ograniczoną ładownię, więc jest mniej uniwersalny
Odpowiedz
@Maroks - proponuję najpierw kupić grę, a później zadawać tego typu pytania. Na początek polecam też przeczytać ten poradnik (http://forum.thewingedhussars.com/showth...p?tid=2955) - da Ci to coś do roboty w międzyczasie Tongue
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
No dobra. W sumie racja. Myślałwm że najpierw powinienem dowiedzieć się jak najwięcej na temat gry ale skoro ty tak mówisz.

(10.11.2017, 11:10 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): @Maroks - proponuję najpierw kupić grę, a później zadawać tego typu pytania. Na początek polecam też przeczytać ten poradnik (http://forum.thewingedhussars.com/showth...p?tid=2955) - da Ci to coś do roboty w międzyczasie Tongue

Przewałkowałem go już wczoraj.
Odpowiedz
Poradnik, który podlinkowałem da Ci mnóstwo podstawowych informacji na temat świata gry. Szczegółowe pytania na temat konkretnych statków, na które na początku i tak nie będziesz mógł sobie pozwolić na tym etapie raczej nie mają sensu, bo i tak większość zapomnisz do czasu kiedy kupisz grę i dorobisz się wystarczającej ilości kasy, żeby je kupić. 

Lepiej chyba będzie, jeśli poczytasz najpierw o podstawach mechaniki i zasadach, którymi rządzi się świat Elite Smile
--

Odpowiedz
Mówiłem że go przeczytałem wczoraj? Co prawda pominąłem niektóre fragmenty ale przeczytałem
Odpowiedz
(10.11.2017, 13:01 UTC)Maroks napisał(a): Mówiłem że go przeczytałem wczoraj? Co prawda pominąłem niektóre fragmenty ale przeczytałem

Mówiłeś, ale edytowałeś swój wpis dopiero po tym, jak ja napisałem swoją odpowiedź. Robi się offtop, więc z mojej strony koniec tematu.
--

Odpowiedz