Ustawki CQC i nie tylko
Big Grin 
Witam

Wątek ma służyć do ustawiania się pod wspólne granie, w jakże to mało popularnym trybie CQC Wink 

Większości osób pewnie będzie zależało na trofeach, ale może na forum będą też osoby które miały by ochotę się pozabijać bez większych konsekwencji w razie przegranej, jak to bywa na open play-u.

Temat również pod ustawianie się pod wspólne granie nie tylko w CQC, ale również do polatania w Wingu Smile

Ktoś chętny? Zapraszam Angel

Minimum osób potrzebnych do ustawki w CQC to 6, bo inaczej mecz nie wystartuje Sad
Odpowiedz
(06.11.2017, 18:29 UTC)figus87 napisał(a): Witam

Wątek ma służyć do ustawiania się pod wspólne granie, w jakże to mało popularnym trybie CQC Wink 

Większości osób pewnie będzie zależało na trofeach, ale może na forum będą też osoby które miały by ochotę się pozabijać bez większych konsekwencji w razie przegranej, jak to bywa na open play-u.

Temat również pod ustawianie się pod wspólne granie nie tylko w CQC, ale również do polatania w Wingu Smile

Ktoś chętny? Zapraszam Angel

Minimum osób potrzebnych do ustawki w CQC to 6, bo inaczej mecz nie wystartuje Sad

Nie mówię nie Smile Może kiedyś, ale jeszcze nie teraz. Na razie mam ograne 18h, ulepszam Cobrę i udało mi się ubić aż jednego npc-a. Póki co poznaję wszystko i rozwijam się, a że grywam mało, to po prostu szkoda mi czasu na bycie mięsem armatnim dla innych. Jeżeli chodzi o skrzydło, to chętnie kiedyś polatam, jak w końcu odważę się na open play. Z tego co czytam na forum, graczy konsolowych jest niewielu, więc fajnie, że założyłeś wątek, bo warto się integrować  Biggrin

o7!
Odpowiedz
Ja mimo wszystko polecam choćby spróbować paru meczy - trening czyni mistrza, a w CQC gra się statkami, które są "wypożyczone" na czas meczu i nic nie tracisz przy przegranej. Można się tam dobrze nauczyć manewrowania mniejszym statkiem. Naprawdę polecam, bo to nic nie kosztuje - no chyba że przykładasz wagę do urażonej dumy po przegranym meczu Wink
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Poza samym pomysłem ustawiania się pod trofea i platyny to zaprosiłbym do Strefy dedykowanej na tym forum dla konsol Biggrin (o ile nie jest zamknięta dla członków spoza TWH)
[Obrazek: MB0ujCf.png]

ROTMISTRZ THE WINGED HUSSARS
Odpowiedz
(06.11.2017, 22:21 UTC)szkodi napisał(a): Poza samym pomysłem ustawiania się pod trofea i platyny to zaprosiłbym do Strefy dedykowanej na tym forum dla konsol Biggrin (o ile nie jest zamknięta dla członków spoza TWH)

Jest Tongue
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Na discordzie jest serwer dla ludzi szukających chętnych na CQC, jak ktoś chętny to pewnie kogoś tam znajdzie do gry

https://discord.gg/xBMhXmy

PS nie doczytałem i nie wiem czy są tam ludzie z PS4 i Xbox
Odpowiedz
Jestem za. Miła odmiana
[Obrazek: 83277.png]
Odpowiedz
Widziałem, że ZiggyGG organizował jakieś niedzielne spotkania na CQC
https://forums.frontier.co.uk/showthread...ost6057570

Z tego co widzę to ostatnio ich nie było, ale zawsze to chętne osoby.
Odpowiedz
Ktoś chętny, próbujemy z kumplem na PS4 znaleźć graczy Smile
Odpowiedz
Ktoś coś, trzy osoby potrzebne?
Odpowiedz