2.4 and Beyond - podsumowanie streamu z Frontier Expo 2017.
Star Citizen pokazuje że gracze są chętni dawać pieniądze żeby ich gra się rozwijała, więc ED też nie powinna się "wstydzić" wyciągnąć reki po pieniądze. Zwłaszcza że 150 zł na rok to naprawdę nie dużo. 150 to człowiek potrafi wydać na jedną wizytę w kinie na 2h. A tu mamy rozrywkę na rok Smile
Odpowiedz
No właśnie o to mi chodziło. Fajnie że chcą za darmo przez rok poprawiać błędy w grze. Ale patrząc realnie to kto przy zdrowych zmysłach będzie płacił kilkudziesięciu programistom i grafikom żeby zrobić przyjemność graczom? Za darmo to może dedykuje sie 1-2 osoby
Odpowiedz
Wydaje mi się że wszelkie rozważania na temat ilości osób uruchamiających bez Steam to wróżenie z fusów. Można by zrobić ankietę na forum Fdev i zobaczyć jakie są tendencje. Niech zrobią dedykowane serwery, rozwój w kierunku MMO i ja mogę im abonament płacić.
Odpowiedz
Ciekawa wypowiedź Zaca Antonaci w wątku na forum Frontiera: https://forums.frontier.co.uk/showthread...ost6020972

"In addition to all the content talked about at Frontier Expo, we also have some pretty cool things in the works which will be available to purchase. We're not ready to talk about them just yet so we can't give you any details but rest assured that the lifetime expansion pass owners will be looked after and will be getting their hands on premium content as part of their lifetime expansion pass before the end of 2018 and the Beyond series of updates. "
Odpowiedz
(12.10.2017, 16:22 UTC)Gerciowski napisał(a): Ciekawa wypowiedź Zaca Antonaci w wątku na forum Frontiera: https://forums.frontier.co.uk/showthread...ost6020972

"In addition to all the content talked about at Frontier Expo, we also have some pretty cool things in the works which will be available to purchase. We're not ready to talk about them just yet so we can't give you any details but rest assured that the lifetime expansion pass owners will be looked after and will be getting their hands on premium content as part of their lifetime expansion pass before the end of 2018 and the Beyond series of updates. "

Pewnie złote unikatowe skiny ;D
Odpowiedz
A może będzie to jakiś unikatowy statek lub coś dla frakcji?
[Obrazek: MB0ujCf.png]

ROTMISTRZ THE WINGED HUSSARS
Odpowiedz
Powiem Wam co będzie - pojawią się automaty górnicze z mikrotransakcjami, a ci z LEP dostaną je za free.
Odpowiedz
Jak dla mnie wszystko na plus, tylko martwi mnie to, że niewiele powiedzieli na temat rozwinięcia jakoś eksploracji Sad

Odpowiedz
albo jeszcze inaczej - większośc z tego co zapowiedzieli na 2018 maja juz gotowe albo wymagające dopieszczenia/ optymalizacji i powoli bedą to wypuszczać aby podtrzymywac zainteresowanie graczy aż do kolejnego płatnego sezonu.
a wy sie zastanawiacie kto bedzie płacił za darmo programistom Smile kiedy nad ED może w tej chwili pracuje z 10 osób Smile
To nawet sensowne: narobili rzeczy które bedą wydawać przez cały rok a w tym czasie cała ekipa skupia się na tworzeniu Jurassic/ a np . Smile
Odpowiedz
Ja rozumiem, że sztuka wyszukiwania informacji wymiera, ale proszę Was bardzo, nie gadajcie głupot. W tej chwili Frontier zatrudnia ponad 300 osób, a kasa im się nie kończy - nie wierzycie, znajdzcie sobie sprawozdanie finansowe. Wychodzi w Was polactwo Panowie - nie wiem, ale się wypowiem.
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz