Przedstaw się
Witam,

Mam na imię Marcin 38 lat. W grze CMDR Tzarkhan, żonaty, pracuje w branży IT. Poza Elite interesuję się terrarystyką (głównie ptaszniki). Na forum trafiłem szukając ekipy z którą czasem mógłbym coś wspólnie pograć, a czasem poprostu posiedzieć na TS'ie podczas samotnej eksploracji.

Pozdrawiam,
Odpowiedz
Cześć, jestem Tomek, lat 33, również branża IT. Gram od tygodnia, trochę wcześniej zacząłem się dokształcać, czyli czytać, czytać i czytać Smile Aktualnie:
- mam Sidewindera i powoli zbieram na coś większego.
- negocjuję z żoną zakup HOTAS-a
- konfiguruję TS-a, żeby zaraz do was zajrzeć Smile

Poza ED lubię czytać ksiażki, programować i budować dziwne rzeczy z Lego z moimi synami Smile
Odpowiedz
Witamy witamy Smile
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Smile 
Cześć. Jestem Robert, 42 lata (o rany ale ten czas leci również na graniu  Smile ).
Z niecierpliwością czekałem rok czasu aż Elite wyjdzie na PS4!
Ten moment nadszedł i już nic nie będzie takie samo Biggrin
Gra wciągnęła mnie na całego i jak żadna inna. 
Gram od 2 tygodni i właśnie dorobiłem się ASP Explorera. Niedługo wycieczka do Sagitariusa.
A potem plan aby dostać się do husarskiej społeczności. 

Pozdrawiam
Odpowiedz
(30.08.2017, 20:36 UTC)Thomas Plock napisał(a): Cześć, jestem Tomek, lat 33, również branża IT. Gram od tygodnia, trochę wcześniej zacząłem się dokształcać, czyli czytać, czytać i czytać Smile Aktualnie:
- mam Sidewindera i powoli zbieram na coś większego.
- negocjuję z żoną zakup HOTAS-a
- konfiguruję TS-a, żeby zaraz do was zajrzeć Smile

Poza ED lubię czytać ksiażki, programować i budować dziwne rzeczy z Lego z moimi synami Smile

Witam serdecznie, życzę powodzenia i sukcesu w negocjacjach z lepszą połową  Smile

[Obrazek: IHxlPPT.png]
Odpowiedz
(27.08.2017, 19:31 UTC)shoti77 napisał(a): Siema
Na imię mam Darek, rocznik 77, jestem z Tychów i gram na ps4

Witam swojaka.
Też jestem z Tychów. Platforma też ta sama
Odpowiedz
Witam, mam na imię Piotrek Wink Mam 28 lat i jestem nałogowym graczem Biggrin TeamSpeak i Discord'a mogę ogarnąć jak tylko zdobędę jakieś porządne słuchawki do kompa Tongue
- W grze "fruwam" statkiem typu Type-6, staram się zbijać kasę na handlu Tongue
- HOTAS już zamówiony, w tym tygodniu powinien do mnie dotrzeć, a wtedy nauka latania od nowa Tongue

Poza grami, w poczet moich zainteresowań, wliczają się między innymi: Muzyka (głównie heavy metal), książki o tematyce sci-fi, filmy o podobnej tematyce jak książki, a także komputery Tongue

P.S.
Przepraszam, że ściągałem z posta powyżej ale nigdy nie umiałem nic sensownego o sobie napisać, ani przedstawić się w jakiś, w miarę normalny, sposób Tongue
Aaha, swój formularz rekrutacyjny już do Was wysłałem Tongue
[Obrazek: 80730.png]

Odpowiedz
Zamykam wątek bo faktycznie bez sensu jest mieć dwa wątki przywitalne Smile
--

Odpowiedz
Marcin 41 xbox one
Dlugo czekalem na ED na amidze zawziecie FE2 a potem orginalny FFE na CD z ksiazeczka opowiadan, opisem statkow i instrukcja po polsku, jak bede w polsce poszukam na strychu bo to chyba biały kruk jest, ale ckeszko sie gralo w FFE duzo bugow. A odpalanie FE2 na pc bylo dosyc problematyczne chodzilo o pamiec konwencionalna.
Obecnie latam Pytonem wszystkie moduly juz docelowe, czesc juz po modyfikacjach. Kapuchy juz troche odlozylem, anakonde mkalem juz dwa razy i jakos zbyt wielka krowa w manewrowaniu i dokowaniu w dodatku powolna wiec ciezko uciec wrazym sila gdy zle sie dzieje. Glownie handelek i kurierka, na razie doczlapalem do rangi baron. Pyton jak dla mnie idealny, troszke juz pozwiedzalem ale niezbyt daleko czyli 1k od banieczki. Chcialbym podbic range w imperium bo podoba mi sie handel niewolnikami i topowy stateczek.
Na stale mieszkam w UK
Odpowiedz
Witamy nowych użytkowników! Czujcie się jak w domu, w lodówce jest browar, a chipsy w szafce Wink
--

Odpowiedz