Nie uruchamia sie elite
Witam.
Po postawieniu nowego systemu, zainstalowałem steam potem elite, i nie mogę jej odpalić, klikam 2 razy i nic, ktoś pomoże ?.
Odpowiedz
aktualizacje win ?, , restart ? , pobrać raz jeszcze launcher ?, reguły zapory ? reguły antywirusa ?
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.

Odpowiedz
(26.08.2017, 22:28 UTC)Yata_PL napisał(a): aktualizacje win ?, , restart ? , pobrać raz jeszcze launcher ?,  reguły zapory ? reguły antywirusa ?

Windows najnowszy, sterowniki tez, pobrałem raz jeszcze bez efektów, nie mam jeszcze antywirusa.
Odpowiedz
jesli klikasz na ikone launchera i nic sie nie dzieje to cos blokuje Twoje połączenie z serwerami frontiera.. sprawdzilbym reguły zapory windows , launcher dodal do wyjatkow itp
paradoksalnie czasem pomaga instalacja oprogramowania jakiegos pakietu anytvirusa który przejmuje kontrole nad ochorna kompa i problemy sie rozwiazuje
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.

Odpowiedz
Elitę otwierasz że Steama, czy z pulpitu? Spróbuj otworzyć ze skrótu (uruchom jako Administrator).
[Obrazek: sz37R8A.png]
Odpowiedz
Tak jak Yata napisał, na 90% wystarczy zrobić restart (uruchom ponownie?) Windy. Mało kto o tym pamięta a czyni cuda Smile Miałem ostatnio kilka przypadków, kiedy Steam się właśnie przytykał w podobny sposób.
Odpowiedz
Hmmmmm ja również mam problem próbuję już drugi raz uruchomić grę i po kręcącym się statku mam czarny ekran.
Co (nie)dziwne w Solo poszło.
Odpowiedz
Czasami mam tak, ze na swiezym systemie jak nie zainstaluje net frameworka to mi czesc gier nie dziala.
Odpowiedz
Dzięki za pomoc. Program afterburner msi nie współgra najlepiej z luncherem. Po wyłączeniu go problem znika.
temat do zamknięcia.
Odpowiedz
Oż w mordeczkę, jakimś cudem Afterburner dodał mi się do autostartu. Teraz odpalam kompa i też mi się ED nie odpalało. Po wyłączeniu Afterburnera mogę znowu odpalać grę. To już nie pierwszy przypadek, gdzie przed Afterburnera miałem problem z grą. Leci do kosza. I dzięki za temat, skorzystałem i ja.
Odpowiedz