Petycja do Frontiera
Powstała petycja do Frontiera odnośnie elite , prawdopodobnie nic nie da ,ale może ;')
zachęcam do podpisania 

https://www.change.org/p/frontier-develo...-dangerous
[Obrazek: 36566.png]
Odpowiedz
Muszę przyznać, że zgadzam się z tym co zostało tam napisane, więc podpisałem Biggrin Z tego co wiem, to petycja została pierwotnie stworzona jako post na FF przed EPG, które wygrało z nami w wyścigu do Kolonii.
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
Ton tych żądań jest dość nieuprzejmy i nie spodziewałbym się, że to cokolwiek da w takim kraju jak UK, sorry boys Smile
Odpowiedz
Bo to dzikusy z kontynentu napisały Biggrin
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
Co do PvP się zgadzam Balans jest potrzebny Smile Z błędami nie wiem bo u nas na konsoli rzadko coś się wykrzacza Wink Na pewno rzadziej niż na PC
[Obrazek: 53912.png]
Odpowiedz
"Nieuprzejma"?

Co to za kraj w takim razie, gdzie niezadowolony klient może jedynie uprzejmie prosić o poprawę? Pewnie koniecznie po przerwie na herbatkę...

W Polsce mamy tak: płacę - wymagam. I to zdrowy system jest moim zdaniem.

Uważam że ilość może do devsów przemówić, więc podpisuję czym prędzej.

@zigusek - umieścisz na polskim forum, czy mogę za Ciebie?

EDIT:
Co do samej petycji - moi zdaniem za duża, niepotrzebnie rozbudowana. 
Ale innej na razie nie ma a lepsza taka niż żadna.
Odpowiedz
(25.08.2017, 11:56 UTC)Robinus napisał(a): "Nieuprzejma"?

Co to za kraj w takim razie, gdzie niezadowolony klient może jedynie uprzejmie prosić o poprawę? Pewnie koniecznie po przerwie na herbatkę...

W Polsce mamy tak: płacę - wymagam. I to zdrowy system jest moim zdaniem.

Uważam że ilość może do devsów przemówić, więc podpisuję czym prędzej.

@zigusek - umieścisz na polskim forum, czy mogę za Ciebie?

EDIT:
Co do samej petycji - moi zdaniem za duża, niepotrzebnie rozbudowana. 
Ale innej na razie nie ma a lepsza taka niż żadna.
umieść
[Obrazek: 36566.png]
Odpowiedz
Problemy przedstawione w tej ankiecie są jak najbardziej zasadne. Pewnie Frontier nie będzie się specjalnie przejmował tą petycją ale zawsze warto spróbować. Trzeba też pamiętać że przy tworzeniu takiej gry nie można działać pochopnie. Więc o ile z chęcią zobaczyłbym system gildii oraz handel między graczami, to wolę poczekać rok albo dłużej i dostać dopracowany system a nie coś sklejonego na szybko i niepoprawnie działającego. Ostatnią rzeczą jakiej potrzebuje Elite: Dangerous to masa gold digger'ów.
[Obrazek: 2760.png]
Odpowiedz
(25.08.2017, 11:36 UTC)Fenyl de Lechia napisał(a): Muszę przyznać, że zgadzam się z tym co zostało tam napisane, więc podpisałem Biggrin 

Tak samo, petycja podpisanaSmile
[Obrazek: sz37R8A.png]
Odpowiedz
Poszło Smile
Odpowiedz