Ankieta: Czy zagrasz w No Man's Sky
Tak kupię od ręki.
Nie szkoda mi kasy na ten kicz.
Poczekam na opinie innych.
[Wyniki ankiety]

No Man's Sky - dyskusja ogólna
ja kupiłem i boję się zaczynać grę, bo kiedy znaleźć wtedy czas na Elitkę Biggrin
[Obrazek: LNEyM4I.png]          [Obrazek: 49696.jpg]          [Obrazek: SvUXKFn.png]
Odpowiedz
Tak korcicie tym NMS że aż sobie wczoraj zainstalowałem. Dzisiaj pewnie odpalę i obadam sprawę Smile
Odpowiedz
Zacząłem sobie pykać parę dni temu, jak zawsze na survivalu, i jestem pozytywnie zaskoczony. Poziom trudności już nie jest tak wyśrubowany jak kiedyś, gra się o wiele przyjemniej, tylko że... Trochę nuda. Jakoś nie umiem zanurzyć się w ten świat, żeby sobie samemu w wyobraźni dorobić jakąś fabułę. Dla mnie to raczej taka gra na relaks, usiąść na godzinkę po obiedzie, niż poważna sprawa i przegrywanie setek godzin Wink
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Jak wyżej. Jest fajnie, gra się przyjemnie, ale nie wciąga.
Nie odciąga mnie od codziennych obowiązków więc nie powala Wink
Odpowiedz
Denerwuje mnie jedna rzecz:
- gdy mam drogi statek i chce kupić tańszy - 0 cr w rozliczeniu!!!!!! Jak tu zarobić Panie Prezydencie.....
Odpowiedz
Nowy gatunek znalazłem:

[Obrazek: jkxzAMj.jpg]
[Obrazek: AmqzlzA.jpg]
I jeśli chcesz powiedzieć, że się martwisz o moje morale,
Zostaw wiadomość po sygnale, po sygnale...
Odpowiedz
Obok szukaj kota.
Odpowiedz
Ha! Ja byłem przekonany, że to koniec z darmochami - odkupili swoje winy, społeczność nieco udobruchana, odezwą się za 3 miesiące z płatnym DLC.

Ale nie, HALO GAMES jeszcze nie odpuszcza!

Nowy pomniejszy patch na horyzoncie!

http://steamcommunity.com/app/275850/dis...183233621/
Odpowiedz
Szczerze to za darmo muszą jeszcze zrobić normalny, pełnoprawny multi. Potem mogą cisnąć DLC.
Odpowiedz
(01.09.2017, 08:30 UTC)Xeonary napisał(a): Szczerze to za darmo muszą jeszcze zrobić normalny, pełnoprawny multi. Potem mogą cisnąć DLC.

Nie, o to chodzi, ze nic nie musza. Mogliby sie zawinac i miec w dupie wszystkich i wszystko, swoje zarobili na tej grze. 

A chwali sie to, ze caly czas nad nia pracuja, ze co chwila wypuszczaja nowe patche, a ten 1.35 jest chyba jak do tej pory najlepszy....
Odpowiedz