Liczba postów: 1
Liczba wątków: 0
CMDR: Zuzas
Czołem Wszystkim!
Mam na imię Krystian, mam 30 lat i kocham statki kosmiczne
Pozdrawiam!
Liczba postów: 3
Reputacja:
1
CMDR: axeMaltesse
Hej wszystkim,
Mam na imie Lukasz, lat 23. Jestem fanem symulatorów wyscigowych, od niedawna tez kosmicznych, a ED nabylem w pudle na ps4. Od razu ta gra mi przypadla do gustu mimo, ze wczesniej mnie kosmos odrzucal. Tutaj swoboda bardzo mi sie podoba i zawsze znajde sobie jakies zajecie. Teraz jestem w trakcie drogi do srodka galaktyki i zostalo mi jeszcze kilka dni podrózy, potem moze zahacze o Kolonie i powrót do banki. Wszystkich posiadaczy gry na ps4 zapraszam do spolecznosci polskiej zalozonej na communities na PSN - które ma na celu nas po prostu zrzeszyc. Do zobaczenia na szlakach!
Liczba postów: 2
Reputacja:
1
CMDR: Miksonus
Witam, Mikołaj a.k.a. Cmdr Miksonus. "Nocny marek" z za dużą ilością czasu... Elite mnie chwycił na haczyk i latam sobie od paru tygodni jako PKS żeby uskrobać na największy statek, ale w między czasie odkryłem lepszy cel niż kasa! Jest nim władza.
Dlatego szukam jakiejś Polskiej społeczności, aktywnej codziennie na Team Speak'u (albo jakimkolwiek innym komunikatorze), mającej określone cele i chcącej je realizować.
Czy spełniacie te warunki?
Jak wygląda wasz sposób komunikacji w skrzydle?
Multicrew? tu mogę się przydać na razie najbardziej jako posiadacz skromnego Vulture.
Wiek 32
PC
Jestem ciekaw czy jest ktoś z okolic Bytomia? Bo na piwko bym wyskoczyć chciał (oczywiście poza OLO71)