Liczba postów: 1,283
Liczba wątków: 47
Reputacja:
115
Platforma:
CMDR: Yata_PL
06.06.2017, 16:45 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.06.2017, 16:46 UTC przez Yata_PL.)
jako antysystemowy opozycjonista nie ściągam z pobudek małostkowych - do tej pory płaciłem za bety a ta jest za free
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.
Liczba postów: 366
Liczba wątków: 9
Kyoku, można tam potestować inżynierów za rybę?
Postanowiłem przetestować - wsiadłem w Pana Ziemniaka, raz dwa doleciałem do Synuefe. Jacyś goście w systemie - wiadomo. Wszedłem do sklepu - dwie wiadomości - jedna zła - ceny statków i modułów 100% - druga dobra - kupiłem Cuttera bez uprawnień. Niestety, kasy mi brakło na lepsze tarcze, ale co tam, stres test to stres test. Lecę do ruin - jacyś goście w okolicy - normalka. Ląduję - raczej próbuję, bo po chwili zaczynają do mnie naparzać z mocno zinżynierowanych broni (cutterek oczywiście stockowy) - mass lock z drugiego cuttera, koleś z gunshipa mnie rozniósł w parę sekund. Na szczęście mam na rebuy. Wchodzę w solo, lecę do ruin, zbieram kamyki wracam, siadam na stacji i przechodzę w open. Sprzedaję kamyki i właśnie odbębniłem pierwszą część. Przerabiam cuttera na koparkę - w którymś z systemów w okolicy znajduję pas asteroidów - chwilę kopię niezauważony, ale nie ma Samarium. Kopię dalej - poszło 80 prospectorów - wreszcie znajduję, wracam - przy wejściu do stacji znowu do mnie jacyś debile zaczynają nawalać z czegoś, ale już mam Biwavey i shield boostery, więc mi to zwisa - wlatuję, oddaję "test" zaliczony.
Prawdę mówiąc nie wiem, po co to było robić - chyba tylko, żeby cutterem wylecieć ze stacji i wlecieć bez docking komputera.
Liczba postów: 818
Liczba wątków: 14
Reputacja:
105
Platforma:
CMDR: Nizm0
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
Taka dodatkowa informacja.
W pierwszym streamie było coś na temat testów resetowania konta i sam początek, teraz powinno rzucić w losowym systemie (nie jestem pewien ale federacyjnym) i na start w ramach beta dostaje się też całkiem niezłą sumę po resecie (niestety nie pamiętam ile dokładnie)
Liczba postów: 332
Liczba wątków: 47
Reputacja:
120
CMDR: GieNkoV
19.06.2017, 12:48 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.06.2017, 12:49 UTC przez GieNkoV.)
Dziś się beta kończy, zostały ostatnie minuty, by zdobyć unikalny decal na statek i pilota.
Już niema możliwości wejścia.
Nie troszczycie się zbytnio o jutro. Macie do tego prawo. Ale nie uskarżajcie się, gdy jutro was zaskoczy.
John Brunner