Otwarta beta 2.3.10
Thumbs Up 
Ruszyła otwarta beta 2.3.10. Tak jak pisali, dostęp do niej ma każdy kto posiada Horizons. Chcą jak najlepiej przetestować poprawki stabilizacyjne. Dodatkowo każdy kto weźmie udział w CG w becie dostanie decala który będzie można użyć nie tylko na statku ale również na kombinezonie naszego commandera Biggrin
https://forums.frontier.co.uk/showthread...al-reward)

oraz Decal
[Obrazek: kU1iANg.jpg]
Odpowiedz
Ja ściągam z pobudek małostkowych, być może mnie pojawi w okolicach, które chciałem jeszcze raz sprawdzić a nie chce mi się do nich lecieć, ciekawe z kiedy kopia Smile

Nic z tego, kopia sprzed kilku dni.
Odpowiedz
jako antysystemowy opozycjonista nie ściągam z pobudek małostkowych - do tej pory płaciłem za bety a ta jest za free Smile
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.

Odpowiedz
Ja już jestem na pozycji Smile
[Obrazek: Pic0g16.jpg]
Odpowiedz
Kyoku, można tam potestować inżynierów za rybę? Tongue
Odpowiedz
Nie, ale można zrobić stress test Biggrin
[Obrazek: Pic0g16.jpg]
Odpowiedz
Postanowiłem przetestować - wsiadłem w Pana Ziemniaka, raz dwa doleciałem do Synuefe. Jacyś goście w systemie - wiadomo. Wszedłem do sklepu - dwie wiadomości - jedna zła - ceny statków i modułów 100% - druga dobra - kupiłem Cuttera bez uprawnień. Niestety, kasy mi brakło na lepsze tarcze, ale co tam, stres test to stres test. Lecę do ruin - jacyś goście w okolicy - normalka. Ląduję - raczej próbuję, bo po chwili zaczynają do mnie naparzać z mocno zinżynierowanych broni (cutterek oczywiście stockowy) - mass lock z drugiego cuttera, koleś z gunshipa mnie rozniósł w parę sekund. Na szczęście mam na rebuy. Wchodzę w solo, lecę do ruin, zbieram kamyki wracam, siadam na stacji i przechodzę w open. Sprzedaję kamyki i właśnie odbębniłem pierwszą część. Przerabiam cuttera na koparkę - w którymś z systemów w okolicy znajduję pas asteroidów - chwilę kopię niezauważony, ale nie ma Samarium. Kopię dalej - poszło 80 prospectorów - wreszcie znajduję, wracam - przy wejściu do stacji znowu do mnie jacyś debile zaczynają nawalać z czegoś, ale już mam Biwavey i shield boostery, więc mi to zwisa - wlatuję, oddaję "test" zaliczony.
Prawdę mówiąc nie wiem, po co to było robić - chyba tylko, żeby cutterem wylecieć ze stacji i wlecieć bez docking komputera.
Odpowiedz
Taka dodatkowa informacja.
W pierwszym streamie było coś na temat testów resetowania konta i sam początek, teraz powinno rzucić w losowym systemie (nie jestem pewien ale federacyjnym) i na start w ramach beta dostaje się też całkiem niezłą sumę po resecie (niestety nie pamiętam ile dokładnie)
Odpowiedz
Dziś się beta kończy, zostały ostatnie minuty, by zdobyć unikalny decal na statek i pilota.
Odpowiedz
Już niema możliwości wejścia.
Nie troszczycie się zbytnio o jutro. Macie do tego prawo. Ale nie uskarżajcie się, gdy jutro was zaskoczy.
John Brunner
Odpowiedz